bogdan546 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 am nevoie de schema acestei statii deoarece in difuzor se aude doar un fasit incet fara a auzi altceva Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 xm3003_schema.zip Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 multumesc pentru schema dar nu se potriveste Doc1.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Imi pare rau, eu am gasit-o pe un site polonez. Esti sigur ca nu se potriveste? De obicei nici nu merita sa cauti dupa tipul de statie ci dupa tipul de placa. Uniden este cel mai celebru producator de aparatura CB iar placile Uniden echipeaza atat statii Midland, Prezident, Superstar dar si.... Stabo. Esti asadar sigur ca nu ai in statie placa Uniden UT359CH? Sursa mea este: http://www.cbradio.cba.pl/stabo/stabo_xm_3003.php Succes! P.S. de altfel statia ta seamana izbitor cu President Harry II ASC ... Care o fi originalul? Din afara vopsit gardul, ianuntru... leopardul! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 asa scrie pe placa de baza Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 ok, e oabla treaba, e President Harry 2 revopsit. Ai aici schema:harry2asc.pdf Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 se aseamana oarecum la mine nu este tranzistorul din pinul 1 la tda 2003 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 inseamna ca mai degraba e prima schema, totusi.... Oricum, din cele 2 combinate poate iese ceva. Vezi intai ca Q12 sa nu fie bulit, ca e MUTE-ul si daca nu, cu un amplif audio (sau boxe active de calculator) vezi daca ai audio pe Q9 Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 se aseamana cu schema harry am gasit tranzistorul si este bun ,chiar si rezistentele au aceiasi valoare dupa rezistenta de 1k de pe pinul 55 am 0,7v ,iar inainte am 5v .Deci se comporta ca si cum ar fi pe mute .Nu am idee de ce face asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum