a_sorien Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Am un programator PIC P02 de la Adelaida si tot incerc sa programez un pic 16f84a . Am incercat cu flashprog , pony prog , ic prog si nu reusesc ..!Mentionez ca am setat fuzibilii din softul programatorului fara sa-i scriu si in config .Tensiunea de alimentare trebuie sa fie stabilizata ( eu am undeva 15v cc )?!In ic prog am o erroare de genu "privileged instruction" , sar peste ea...dar cand sa inscriu hexul ...ramane asa...in aer fara ca , casuta de control sa se umple sau ledul verde "scriere" sa clipeasca .Am incercat butonul "hardware"...dar nu se deschide nici un nou pop up sau fereastra ceva...ci pur si simplu se blocheaza ...de trebuie sa dau ctrl+alt+del sa inchid task ul .Ce fac aiurea..?!Cu pony prog , imi da in continuu program failed .., desi citirea reuseste sa o faca . Link spre comentariu
a_sorien Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Am reusit cu WINPIC prog 800...!Ramane totusi intrebarea...cu celelalte nu se poate?Nu stie chiar nimeni..?! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Foarte posibil din setari.Dar tot cu Winpic prog 800 scriu si eu.Acolo iti arata daca il vede sau este altceva montat. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 15, 2012 Administratori Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Merge perfect si cu asta, asta si detecteaza ce pic ai in programator http://www.members.aon.at/electronics/pic/picpgm/ Link spre comentariu
a_sorien Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Multumesc !Rog un moderator sa inchida topicul..!! Link spre comentariu
Postări Recomandate