Putz Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Salut! Doresc sa fac o incinta pentru difuzorul atasat mai jos. E un difuzor de bass de la Mobile Authoriry de 10". Avand in vedere ca nu am parametrii difuzorului si nici nu stiu daca i-a masurat cineva vreodata , cam ce incinta mi-ati recomanda sa-i fac aproximativ? Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Multumesc mult pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Ala este un difuzor pt subwoofer auto, Cred ca ar bubui super intr-o incinta de genu: Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Cam ce volum si ce porturi ar fi cat de cat ok ? Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Nu ai cum sa sti pana nu incerci mai multe incinte. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Vorbeste si tu cu un user care are experianta sa iti masoare difuzorul, altfel sa incerci incinte aiurea nu vei rezolva nimic Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 un 35-40 de litri cred ca ar fi suficient , si un port de 10 cm adancime la 7 cm diametru.. Spun astea deoarece am vazut un subwoofer auto care era realizat dupa cum am spus , si semana foarte mult cu difuzorul prezentat de tine .. Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Multumesc frumos! Mai aveti si alte pareri ? Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Vorbeste si tu cu un user care are experianta sa iti masoare difuzorul, altfel sa incerci incinte aiurea nu vei rezolva nimicUnde e topicul acela cu masurarea parametrilor ca nu mai dau de el ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 viewtopic.php?f=4&t=14183 Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Din pacate nu am echipament necesar pentru masurare dar am gasit parametrii de la un difuzor de la aceeasi firma dar de 8" nu de 10" . Practic e acelasi difuzor doar ca au schimbat dimensiunea membranei. Fs: 47 HzMms: 24,2 gSd: 176,7 cm^2Re: 7,6 ohmXmax: ~10mm. Mecanic diful se duce peste 3cm (varf-la-varf) fara sa faca urat.Qms: 3,63Qes: 1,05Vas: 21 LLe: 1.25mH @ 1kHzSensibilitate: 86dB @ 1W Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Poate simula cineva care se pricepe o incinta dupa parametrii de mai sus? Link spre comentariu
ahegyes Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Din parametrii de mai sus - daca sunt corecti - reiese un Qts de aprox. 0.81 -ceea ce e foarte mare - combinat cu un Fs mare si el. Asta indica un difuzor naspa.Totusi am facut o simulare. Rezultatul ar fi ca nu poti folosii decat cutie inchisa (nu e surprinzator datorita Qts-ului foarte mare), si cutia poti sa o faci tu cam cat de mare vrei - rezultatele vor fi cam la fel. De la 30L la 300L poti sa faci o cutie inchisa cum vrei tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum