riderinblack Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Salutare.Mi-a picat pe mana un radio cd auto, marca si modelul din titlu cu finalul audio sarma.Cand m-am uitat la el..... mi-am cam prins urechile in codul lui :CLEA 0004L2208B 88 VbMLT 22 739.Nu ma prind nici mort care e numele lui...... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Aveti finalul audio sarma si nu se mai vede ce scrie pe el. Daca este asa, atunci uitati-va in service manual si vedeti ce final audio va trebuie . Daci un click aici : http://elektrotanya.com/panasonic_cq-rx ... nload.html . Succes ! Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Finalul este c1ea-0041 sau echivalentul lui tda7650.Multumesc pentru ajutorul oferit :101Daca are cineva de vanzare acest final (sa fie original) la un pret decent e rugat sa-mi trimita un MP (asta ca sa nu mai deschid un topic la cumparari ca poate se razgandeste omul cu scula). Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 sau echivalentul lui tda7650o sa vi se lungeasca urechile ca la elefanti cautind ceva ce inca nu s-a inventat pe planeta pamint...! in cel mai fericit caz ar putea fi vorba despre tda7560 , tovarasu`...! Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Da, aveti dreptate, am inversat din greseala cele 2 cifre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum