tubeman Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 Am un telefon cordless Detewe Beetel (DECT) cu PIN pe care l-a cam butonat a mica si nu mai pot suna, dar pot primi apeluri. De asemenea meniul de modificare PIN si configurare nu mai e acesibil. In ideea ca telefonul e ok, stie careva ceva coduri de deblocare (gen PUK), ca service am doar in Bucuresti. Multumesc anticipat Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 in manualul de utilizare nu scrie nimic de asa ceva?! daca nu ai manual de utilizare incearca pe pagina lor a vezi daca au, sau scrie-le un email cu problema.ar mai fi varianta repgrogramarii dumpului, dar nu stiu daca se gaseste... :roll: Link spre comentariu
Vizitator Jaxx Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 In manualul de utilizare scrie ca daca introduci pinul de 3 ori gresit se blocheaza telefonul. Eu am un telefon DECT TEVION ca si referinta. Inca nu am avut curiozitatea sa blochez telefonul...insa nu cred ca merge deblocat manual. Banuiesc ca inainte de a bloca telefonul au fost activate restrictii de iesire a apelurilor...sau poate pur si simplu e o protectie a bazei importiva accesului neautorizat la iesire. Service scrie pe tine, chiar daca nu iti place.P.S. La mine in manual scrie ca daca blochez pinul, telefonul pierde garantia. Nu scrie nimic de contactat service-ul in astfel de caz. Practic imi da de inteles ca daca il blochez pot sa il arunc la gunoi. Link spre comentariu
tubeman Postat Octombrie 12, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2004 Telefonul e nemtesc (Detewe) si importat si sevisat de Hanro Telecom Bucuresti.In carte scrie doar ca PIN-ul initial e format din ultimele 4 cifre ale seriei aparatului si ca restabilirea PIN-ului nu e gratuita si se face la service.Nu spune de cite ori poti gresi PIN-ul si ce se intimpla cu telefonul atunci.Producatorul are site in germana unde spune cam acelasi lucru (din cite am inteles eu).Hanro Bucuresti nu pare sa aiba site.Am gasit pe www ceva cod pt telefoane Panasonic gen *7000 sau *5000 pt deblocare si am crezut ca poate are si al meu un cod.Multumesc oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum