Vizitator stoian adrian Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 SALUT AM UN LAPTOP MYRIA SI SE BLOCHEAZA CIND IL MISC SAU SE BLOCHEAZA SINGUR. Link spre comentariu
mdll Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 hardul cat de bun este ? (era) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Buna seara ! Verificati urmatoarele comonente sa fie bine intrate in laptop.1 : hdd-ul2 : dvd-rw3 : memoria ( memorile) ram 4 : etc...........si ce se mai poate verifica pe langa ce am mentionat eu .Daca sunt bine bagate,atunci faceti un text cu vreun program pentru bad-uri,pentru ca sa-r putea sa aiba ceva bad-uri hdd-ul.Succes !!! Link spre comentariu
VIFCOR Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Curatat de praf inauntru este ? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 aveam si eu asa o problema cu un laptop fujitsu siemens se tot bloca (ingheta sistemul)si necazul era hdd defect l-am reparat cu altul nou Link spre comentariu
porscheg Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 SALUT AM UN LAPTOP MYRIA SI SE BLOCHEAZA CIND IL MISC SAU SE BLOCHEAZA SINGUR.Defect clasic de chipset dezilipit. De altfel la Myria se intampla destul de des asta. E un laptop ansamblat in Turcia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum