Vizitator ionut nazare Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 salutare. am si eu o problema am un amplificator onkio tx-sv636 am conectat doua boxe la el si in aprox.2 ore de functionare mi lea prajit am cumparat alte difuzoare 1 de 4ohm 90w 8inch si 2de 4ohm 50w 4inch pt o singura boxa ce va rog sa ma ajutati cu legatura defuzoarelor in boxa pt anu le mai praji si sa nu oprajesc si pe ea mentionez ca amplificator functioneaza doar pe iesirea de 4ohm.astept ajutorul vostru multumesc Link spre comentariu
kppus Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 De cati banii dispui pt boxe??? Link spre comentariu
Vizitator ionut nazare Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 difuzoarele leam cumparat deja ma intereseaza cum sa le leg sa nu le mai prajesc daca ma poti ajuta Link spre comentariu
emola Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 ............... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Dacă tot cumperi pocnitori din comerţ, ia unele de vreo 300W pe 8 Ohmi, aşa nu se vor mai arde nici difurile şi va funcţiona ampliful mai lejer, cu sarcini de 4 Ohmi ai să-i arzi trz finali. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Trebuie sa intelegi ca, daca ai ceea ce se numeste bun simt, precum si intelegerea minimala a unor fenomene, nu poti arde difuzoare "de 20W", cu amplificator "de 2Kw", decat daca esti prost, neatent, sau asta iti doresti cu adevarat...Cocalarismul generalizat al speciei, ii impinge pe unii sa duca din frustrare, corectia basului/inaltelor catre maxim, sau chiar peste, daca se poate. Odata din winamp, apoi din amplificator, eventual mai intercaleaza inca 3 corectoare in lantul audio... amplificatorul avand o capacitate nesecata de a reproduce joasele/inaltele, la amplitudini apropiate de infinit. In situatia asta, pentru fiecare +3dB, se produce o dublare a puterii pe zona aia. Fara o sursa de alimentare pe masura, sau in lipsa unei anume configuratii, amplificatorul intra in clipping, si-ti baga curent continuu in difuzor. Si se duce dracului incinta, si daca are o capabilitate in putere de 3 ori mai mare decat a amplificatorului. Se numeste Shaorma cu detoate! Lasand caterinca la o parte, capabilitatea in putere a unui difuzor nu este o chestiune absoluta, ea este o CAPACITATE a acestuia de a rezista acelui semnal, cu banda de frecvente corespunzatoare scopului pentru care a fost proiectat, o perioada de timp, fara a se distruge termic sau mecanic. Masuratoarea asta se face in laborator. 50W, nu-ti vor spune nimic, daca habar n-ai ce sa intelegi din ei... legat de legatura difuzoarelor in boxa, asa cum spui tu, of of, mai mai... Link spre comentariu
Vizitator rokki Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 pai si ce boxe ti-ai luat, pune si tu poze sa vedem si noi ce ai avut si ce ai da posibil e si normal sa iti moara dif tu le ai de 4 ohmi si le pui pe un amp 100w 8ohmi? http://www.manualowl.com/m/Onkyo/TX-SV636/Manual/220755 uite la specificati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum