Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipsa semnal video pe monitor

cristeama

Postări Recomandate

va salut domnilor, o rugaminte am la dvs., am o placa de baza : MS-7304 ver.1.3, procesor AMD athlon 64x2, nu da nici un semnal pe monitor, semnalul video este livrat de placa de baza, am pus placa video suplimentara si nimic,ventilatorul de pe procesor ,merge,dar nu se aude soneria de pe placa cind incepe sa booteze, am schimbat sursa , am sters mem.cmos prin scoaterea bareriei si/sau strapare, am shimbat si procesorul si nimic, va rog dati-mi un sfat !, mi-e teama ca cipsetul video de pe placa de baza este dus, se mai poate face ceva ?.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

4

• FLORIN IORDACHE

3

• MifTy

1

• VIFCOR

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Da tot asa cred si eu,adica ca cipsetul este dus. Eu asi zice sa incercati si cu o alta memorie ram.Dar apropo fara memorie de loc da vreun bip in difuzorul pc-ului ???Astept !

Link spre comentariu

... mai degrabă procesorul...by default, plăcile de bază dacă nu găsesc chipsetul video integrat, caută un chipset video pe pci.și cu bipurile e cu cântec: fără minidifuzorul ăla nu zic nimic.din experiența mea, plăcile de bază ”mute” aveau procul ”mort”, asta când nu era de vină minidifuzorul, ori nu era deloc, ori era conectat greșit.

Link spre comentariu

domnilor ,scuze, am uitat sa mentionez ca am scos si memoriile, am 2 de 1 GB, si pe rind si ambele , nu am nici un sunet de la acel minidifuzor de pe placa, si va mai mentionez ca se opreste cind ca in mod normal, cind ti mai mult apasat butonul de start(citeva sec.) acelas lucru se petrece si cu placa decuplata de la toti consumatorii, deci doar cu placa singura pe masa, facind strap la pinii unde se afla pw-switch

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu unul cred ca este cipsetul video defect,asa cum am mai spus si mai sus. Dar putinica sansa sa gasiti asa ceva sa-l schimbati,pentru ca trebuie sa gasiti o placa de baza indentica cu a dvs cu alte probleme. Aaa,si inca ceva trebuie sa aveti si scule mai peformande pentru treaba aceasta . :da

Link spre comentariu

da, cred ca aveti dreptate, cipsetul video e cel de linga baterie !?, iar cel de linga procesor este cel audio, ambele cu radiatoare, daca imi gasiti o placa va rog sa ma anuntati. Stima

Link spre comentariu

Buna seara ! Ok,daca o sa-mi pice vreodata in mana vreo placa de baza ca a dvs o sa va anunt,dar va spun de pe acum ca nu stiu cand o sa se intample asta. :da O seara buna va doresc !!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Mitius

Buna ziua,Ca raspuns la rugaminte pot sa dau o mana de ajutor. Am de la un prieten o placa de baza identica cu cea de mai sus, adica, MS-7304 VER 1.3. Este scoasa dintr-un calculator fujitsu, problema ei este una singura, intre slotul de alimentare si memorii a facut pe placa un scurt circuit si gata. Mentionez ca placa are 3 ani, unitatea a fost cumparata de noua si in momentul defectului a fost desigilata pentru a se vedea de ce miroase a plastic incins si de fata cu proprietarul a facut un scurt vizibil si a fost rapid scoasa din priza. De atunci nu a mai fost almentata. Din punctul de vedere al proprietarului si a mea, nu mai este de folos pentru noi. Daca mai este nevoie de ea pentru diverse utilizari va stau la dispozitie. Telefon 0744559405, Mitica, Braila. Sa aveti o zi buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări