Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

crt horizon 7002D

dnyfvx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• clony

3

• leoncris

1

• dnyfvx

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

... ştie cineva ce transformator de înalte foloseşte?am unul, şi-a ieşit fum din el cu câteva luni în urmă, din motive obiective, abia azi m-am hotărât să-l deschid: nu are absolut nimic ars/pocnit/etc, cu excepţia trafului, care e ceva mai negru ca de obicei, iar pe partea cu lipituri fludorul pare a fi fost încins la maximum...vreau să-mi fac idee dacă merită să mă agit să fac rost de unul, sau recuperez ce e în el, şi la gunoi! :)

Link spre comentariu

... io aş pofti să ştiu ce traf e, cum îl cheamă, şi cam cât m-ar costa unul nou, să-mi fac idee dacă merită să mai stau cu dihania!am găsit pe eservice schema (e pdf-ul ăla numit 17) dar nu e indicat nici un cod pentru traful de înalte, şi ce am eu acolo e prea "afumat" ca să mai citesc ceva!dacă mă costă mai mult de 20, hai 30 de lei, nu mai repar nimic: recuperez ce-o fi bun din el, şi la gunoi.oricum vreau să înlocuiesc monitoarele din casă cu LCD sau LED!...

Link spre comentariu

mie mi s-a părut că e 25-02697 şi se pare că aşa e, google mi-a returnat printre primele 3 linkuri asta: http://www.iccfl.com/product_info.php?products_id=13333 şi văd că se potriveşte... nasol e că e un site din China... cu textul ăla iniţial, îmi returna tot felul de znamenii cu invertoare sau "high power led drivers"...cred că îl folosesc pentru piese... cu tubul nush ce să fac, nu am nevoie de el, şi ar fi bun, (fumul a ieşit doar din carcasă, cam pe unde era traful, şi nu pare a fi supraîncins... vre-o idee cum îl pot testa? ) dar n-am unde-l depozita!...se pare că o să ajungă la gunoi...

Link spre comentariu

mie mi s-a părut că e 25-02697 şi se pare că aşa e, google mi-a returnat printre primele 3 linkuri asta: http://www.iccfl.com/product_info.php?products_id=13333 şi văd că se potriveşte... nasol e că e un site din China...cu textul ăla iniţial, îmi returna tot felul de znamenii cu invertoare sau "high power led drivers"...cred că îl folosesc pentru piese... cu tubul nush ce să fac, nu am nevoie de el, şi ar fi bun, (fumul a ieşit doar din carcasă, cam pe unde era traful, şi nu pare a fi supraîncins... vre-o idee cum îl pot testa? ) dar n-am unde-l depozita!...se pare că o să ajungă la gunoi...

eu nu cred cai dus trafu sar putea bv ars

Link spre comentariu

mie mi s-a părut că e 25-02697 şi se pare că aşa e, google mi-a returnat printre primele 3 linkuri asta: http://www.iccfl.com/product_info.php?products_id=13333 şi văd că se potriveşte... nasol e că e un site din China...cu textul ăla iniţial, îmi returna tot felul de znamenii cu invertoare sau "high power led drivers"...cred că îl folosesc pentru piese... cu tubul nush ce să fac, nu am nevoie de el, şi ar fi bun, (fumul a ieşit doar din carcasă, cam pe unde era traful, şi nu pare a fi supraîncins... vre-o idee cum îl pot testa? ) dar n-am unde-l depozita!...se pare că o să ajungă la gunoi...

Vi-l pot testa eu daca doriti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări