Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio cd. tip CD30 display safe

cristeama

Postări Recomandate

va salut, dle. dan, va rog sa-mi spuneti, codul de bare de pe eticheta RCD30 contine toate datele masinii de pe care a fost luat ?, cu un cititor uzual de cod de bare din orice magazin ele pot fi citite ?,adica , daca ar contine VIN-ul, codul cu care a plecat din fabrica, atunci cu un programator de ecu (op com sau tech ) ele ar putea fi reimperecheate ?, stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

9

• siti

3

• alfabit

2

• dancostea2002

2

Top autori în acest subiect

cu tech2 sigur merge.cu opcom va chinuiti inutil,nu are capabilitatea de a modifica vin,doar il citeste.mai aveti varianta OPEL ALL(interfata originala)daca aveti vreun prieten care are asa ceva.nu aveti nevoie de nici un cititor de bare,interfata sau testerul va gasi automat vinul vechi ii dati erase si treceti vinul nou.

Link spre comentariu
Vizitator dancom87

la cd nu m-am uitat, dar eu cu opcom am posibilitatea schimbarii vin-ului la ecu,abs, cutie, ar trebuii sa mearga si la acesta. Nu trebuie citit dump, memorii etc du-te la un tester si acesta ti le poate imperechea fara alte batai de cap

Link spre comentariu

nu,nu mai este nevoie de acele dumpuri,insa testerele respective le gasiti in reprezentanta sau la un service bine dotat.practic ,dvs va duceti cu masina si cu rcd,operatiunea dureaza cateva minute.nu va pot da detalii despre pret,depinde de zona. dl dancom87,sa inteleg ca dsv aveti opcom original?desigur,merge si cu acesta,dar in nici un caz cu clona.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări