cristeama Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 va salut, dle. dan, va rog sa-mi spuneti, codul de bare de pe eticheta RCD30 contine toate datele masinii de pe care a fost luat ?, cu un cititor uzual de cod de bare din orice magazin ele pot fi citite ?,adica , daca ar contine VIN-ul, codul cu care a plecat din fabrica, atunci cu un programator de ecu (op com sau tech ) ele ar putea fi reimperecheate ?, stima Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 cu tech2 sigur merge.cu opcom va chinuiti inutil,nu are capabilitatea de a modifica vin,doar il citeste.mai aveti varianta OPEL ALL(interfata originala)daca aveti vreun prieten care are asa ceva.nu aveti nevoie de nici un cititor de bare,interfata sau testerul va gasi automat vinul vechi ii dati erase si treceti vinul nou. Link spre comentariu
cristeama Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 dle.costea, sa inteleg ca in varianta dvs. nu mai am nevoie sa citesc dumpul memoriilor din DID si din RCD30 pt. a le reimperechea ?, stima Link spre comentariu
Vizitator dancom87 Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 la cd nu m-am uitat, dar eu cu opcom am posibilitatea schimbarii vin-ului la ecu,abs, cutie, ar trebuii sa mearga si la acesta. Nu trebuie citit dump, memorii etc du-te la un tester si acesta ti le poate imperechea fara alte batai de cap Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 nu,nu mai este nevoie de acele dumpuri,insa testerele respective le gasiti in reprezentanta sau la un service bine dotat.practic ,dvs va duceti cu masina si cu rcd,operatiunea dureaza cateva minute.nu va pot da detalii despre pret,depinde de zona. dl dancom87,sa inteleg ca dsv aveti opcom original?desigur,merge si cu acesta,dar in nici un caz cu clona. Link spre comentariu
Vizitator najicu Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Nu te ajuta seriile gravate la nimic.Fara sa citesti memoriile.salut domnule Dan. am un cas. alpha vwz1z1t7065855 si nu stiu codul. ma puteti ajuta va rog? multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum