Tranzistor_001 Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 Pentru un subwoofer de 50W are cineva schema unui corector de ton cu potentiometru de volum si bass,daca se poate sa fie mono Multumesc :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 pacat ca http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9996 e asa greu vizibil si trebuie citite link-urile Link spre comentariu
vikingul38 Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 am facut schema...merge bine....intrebari...pt cunoscatori1. pun montajul la iesirea unui radio sau alta sursa...bineinteles printr-o adaptare de imedanta (la sursa sunt cuplate difuzoare)deci...pot sa iau semnalpentru suboofer... iesirile fiind pe difuzoare...se comporta ca niste sateliti....????nu stiu daca m-am facut inteles.... :axe: Link spre comentariu
Kytan666 Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 ar merge si asa , rezistentele de pe intrare trebuie marite , dar nu recomand insa , mai pusca ceva si... , ia semnalul audio dinaintea amplificarii , de exemplu de pe potentiometrul de volum daca exista in sursa ta de semnal... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum