Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare boxe

Vizitator iulian_dragos

Postări Recomandate

Vizitator iulian_dragos

salut. am achizitionat un amplificator onkyo si asi dorii sa-mi recomandati niste boxe pentru el. in bugetul de maxim 1400ron amandoua. boxele vreau sa le folosesc pentru un chef , un majorat , o petrecere, dar si pentru casa. deci as vrea ceva de sonorizari , gen behringer , jbsystems. m-am gandit la http://www.thomann.de/ro/behringer_eurolive_b215xl.htm ce ziceti se merita ?

astept raspunsuri.

link cu amplificatorul: http://www.ebay.de/itm/Onkyo-Verstarker ... 7001267154

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• Luca

4

• hpavictor

2

Top autori în acest subiect

Fiecare pune ce boxe doreste la ce amplificator are la indemana . Cu cat sunt mai bune , cu atat sunt mai scumpe !Pe nimeni nu intereseaza parerea ta , daca exista restrictii financiare impuse de cel care a deschis subiectul .

Link spre comentariu

Foarte bun amplficiatorul, eu am testat ceva asemanator pe niste boxe Magnat Monitor Supreme 2000 220w RMS, 4 Ohmi, cu rezultate destuld e bune, Costa exact bugentu tau, cred ca ti se potriveste de minune, destul de bune pt ascultat muzica de calitate dar si pt Bubuiala, chefuri date in casa sau in spatii mici.

Posted Image

Link spre comentariu

Acei 100W/trz final sînt la 25*C, în condiţii de laborator. Nu aş încărca mai mult de 2/3 din ce scrie în catalog, mai ales din cauza capsulei, dacă era TO3 aş fi riscat şi 3/4. Deci mizează doar pe circa 120W maxim/canal, pe sarcină de 8 Ohmi.

Link spre comentariu
Vizitator iulian_dragos

multumesc pentru sfaturi. azi am achizitionat 2 boxe behringer b215xl + 2 stative. nu am fost bine informat la inceput si am cumparat amplificator hi-fi pentru boxe de sonorizare. se aud destul de bine cu statia onkyo , dar mult mai bine pe un mixer ( probate). daca o sa imi scot banii pe statie , o vand si cumpar un mixer amplificat. boxele sunt foarte bune , se aud bine si in casa , dar mai ales in aer liber.( eu stau la casa)un mixer ma gandesc sa cumpar tot behringer , la 2x200w ar fi bun ? recomandatimi ceva , nu foarte scump

Link spre comentariu

pai cam 1000ron , poate il iau chiar la mana 2

La banii aia doar la mana doua gasesti ceva cat de cat bun.

dar la ce putere ar trebui ? 2x200w rms este bun ?

Amplificatorul trebuie sa fie cu 30-50% mai puternic decat boxele, in cazul tau daca boxele are Puterea RMS de 250 W 8 Ohmi, amplificatorul ar trebui sa aibe undeva la 300-350 W RMS in 8 Ohmi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări