Vizitator Strainul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Buna seara.Am o intrebare care poate va va parea stupida,asta daca nu cumva chiar este;poate fi facuta un fel de agenda cu un PIC?Adica un montaj la care daca atasezi o tastatura cu litere si cifre (gen agenda Casio) sa poti scrie diverse fraze,etc,pe care apoi sa le poti salva in calculator.Nu ma intrebati de ce nu scriu direct in calculator,sau de ce nu imi cumpar o agenda gata facuta...Multumesc Link spre comentariu
volhov Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Da, categoric se poate, dar nu ma intreba cum pentru ca inca nu-mi dau seama la ce mi-ar folosi asta. Link spre comentariu
Vizitator Strainul Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Am un baiat care acum este la liceu aici...mi-ar face placere sa-l pot ajuta,dar nu ma pricep.Am crezut ca cineva ma poate ajuta.Multumesc,subiectul se poate inchide.Daca cineva este dispus sa ma ajute,cumpar eu componente si tot ce trebuie si platesc timpul si efortul celui care este dispus sa faca astaCred ca nu va depasi 100 de euro cu totul. Link spre comentariu
Postări Recomandate