baltazar181 Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Stim ca trebuie sa fie de un ohm dar rezistenta cat sa fie 0.5 sau 1w sau cat? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 0,5W adevăraţi, de pe vremuri.Eu aş folosi rez de 10 Ohmi/2...3W, ptr simplul fapt că asigură o citire mai precisă a tensiunii pe ele. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 0,5W adevăraţi, de pe vremuri.Eu aş folosi rez de 10 Ohmi/2...3W, ptr simplul fapt că asigură o citire mai precisă a tensiunii pe ele.subscriu cu cele spuse de Her Zaleu pun de 10 ohmi 1...5W ce gasesc prin cutii Link spre comentariu
ggg Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 0,5W adevăraţi, de pe vremuri.Eu aş folosi rez de 10 Ohmi/2...3W, ptr simplul fapt că asigură o citire mai precisă a tensiunii pe ele.Dintr-o experienta , chiar foarte recenta , as zice sa nu se foloseasca rezistente de ceramica , indiferent de putere. Rezistente cu precizie 2% la 2W sunt arhisuficiente. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 E adevărat că unele din chinezării sînt pe post de siguranţe, aşa de subţire e firul în ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum