mercenarx Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 sal!problema mea este urmatoarea:am adresa din buletin pe o localitate iar adresa din talonul uneia din masini (o amarata de dacie) pe o altastiu ca in conditiile astea , trebuie schimbat talonul masinii, corect?dar cum sta treaba , daca imobilul de la adresa pe care este inmatriculata masina, este tot proprietatea mea?se poate face ceva ca sa nu mai schimb talonul?de exemplu flotant?thx! Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Ce rost are sa schimbi talonul?(adresa buletin si permis sa fie la acceeasi adresa)Daca vrei parcare de resedinta la adresa din buletin atunci musai.(intreaba pe cei cu masinile "de bulgaria" daca au aceeasi adresa) : Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 pai , din cate am auzit trebuie ca adresa din talon sa fie aceeasi cu cea din CIIDEEA este ca sunt proprietatile mele amandoua imobilele (si cel din talon si cel din CI)in ACESTE conditii , ma intereseaza daca e obligatoriu sa fie predchimbat talonul , sau daca se poate face ceva (am dat exemplu viza flotant), pentru a nu mai fi nevoit sa-l preschimbnu stiu care este "regimul" masinilor inmatriculate in BG ( am auzit ceva de o imputernicire sau procura) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum