Sharky Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 am simulat un bp de ordinul 4, dar nu e vorba de rezultatele obtinute (la mine ma refer), ci la faptul ca atunci cand completez fisa tehnica a difuzorului cu care vreau sa lucrez, cand introduc SPL-ul la 1 m la 1 W, bulina aferenta se face galbena in loc de verde si daca il las pe el sa calculeze valoarea, are (un buton acolo "Calc" sau "Est" nu mia stiu exact care) in loc de 93 cat introduc eu el mi-l coboara la 87.xx !!!Asta nu inteleg de ce :smt005SPL il calculeaza cand pe dif se disipa 1W. Probabil cei de la magnat dau SPL la 2.83V, adica 1W in 8ohmi, dar cum boxa este in jur de 4ohmi valoarea creste, practic nu ai 1W acolo ci aprox 2. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 Sharky ai dreptate , multumesc ca m-ai lamurit :partyman:, SPL2-ul e mult mai apropiat de ce specifica producatorul Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 cum era de asteptat rezultatele seamana foarte mult. acum spune-mi dupa ce-ti dai seama ca e un difuzor bun sau nu :smt004 , recunosc ca nu stiu :prayer:Pai din simulare rezulta ca intr-o incinta mica de 40l difuzorul coboara la 35 hz la -3db cu un group delay mic ceea ce e f bine . Acum cat e in realitate spl-ul nu stiu dar oricum in simulare dif-ul coboara bine de tot in frecventa . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum