Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

casete audio

Postări Recomandate

Cautand pe ebay casete audio am vazut de 90min, 60min si de 120min si mi-am adus aminte de un tip cand l-am intrebat ce casete are la magazin si a zis ca alea de 90min is proaste ca cica strica cassu..ca folosesc mai mult motoru si l-ar arde..ca astea de 60min is anume facute sa mearga putin si apoi sa se opreasca sa o intorci..dar pare aberant,daca ai un cass autorevers nu face 2x30 imediat,fara nicio manevra de oprire?adica face o tura de 60min...care-i problema?E pe bune sau e goanga?Vreau sa stiu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

• andreidaniel

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Daca casetele sunt de buna calitate motorul nu este solicitat suplimentar. Daca mecanismul casetei este de calitate indoielnica atunci cu cat este banda mai multa cu atat solicita mai mult partea mecanica a casetofonului care la randul ei trebuie sa fie de calitate. Deci cum spunem noi ardelenii: toate-s cu dus si-ntors!

Link spre comentariu

Pai am un deck AKAI cu dolby B si C, selector de banda..iar casete ce am folosit pt inregistrare SONY,iar pe net am vazut si Maxell.Stiam ca-s marci bune,ah..mai erau si TDK..

Link spre comentariu

Am folosit casete de 120 de minute TDK şi nu a răguşit nici un casetofon din toate cîte le-am avut. Vînzătorul ăla e prost grămadă. Întotdeauna e banda în pericol de a se strica, nu motorul mecanicii. Mecanica se uzează în timp, mai ales ambreiajele, roţile şi curelele de cauciuc, dar asta nu are legătură cu lungimea benzii, în loc să asculţi două casete de 60 minute asculţi una de 120.La cele de 90 şi 120, banda fiind mai subţire, premagnetizarea trebuie reglată mai jos un pic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări