Vizitator marianp_juniorul Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Salutare, Numele meu este Marian,am 23 ani si sunt un membru nou al acestui forum. Vreme de 1 an lucrez pe un cnc Mikron 800VCE pe care eu il programez in limbaj heindenhain.Dupa aceasta perioada de timp am incercat sa creez de unul singur un pinion,aveti o imagine atasata cum as vrea sa il fac ,insa nu reusesc nimic.Forma dintelui nu este cea care trebuie,varful dintelui imi iese ori prea ascutit si spatiul dintre dinti prea mare,ori dintele imi iese prea lat si spatiul prea mic. Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva in legatura cu problema mea v-as fii foarte recunoscator.Amintesc ca tipul de programare este in limbaj heindenhain. Multumesc anticipat si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Link spre comentariu
radu ionel Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Ati auzit sau studiat Organe de Masini;transmisii mecanice(la reductoare....calculul rotilor dintate cu dinti drepti,inclinati ,EVOLVENTA,calculul incepe de la Dd=diametrul de divizare>diametrul de cap(exterior),diametrul de fund(interior),grosimea dintelui(B)>>>aceasta este BAZA..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum