Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tastatura modificata

Vizitator kostasalexis

Postări Recomandate

Vizitator kostasalexis

buna ziua. vreau sa va intreb daca se poate modifica o tastatura . vreau ca tastele sa fie separate de placa tastaturii . conexiunea intre taste si placa tastaturii sa se faca prin fire . e posibil ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Mircel

tastele sa fie separate de placa tastaturii . conexiunea intre taste si placa tastaturii sa se faca prin fire . e posibil ?

Da, la cele vechi unde tastele erau lipite pe cablaj. La deslipeşti, le relochezi şi tragi fire.Nu, la cele de tip nou, ca aceasta:

post-1-139829501263_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cred că vrea să facă un ATM din ăla fals, cu care copiezi cardurile şi PIN-ul... :rade:Alea din poze sunt nişte tastaturi speciale, făcute pentru ATM-uri sau alte aparate.Nu sunt tastaturi de calculator, aşa se explică cum de există.

Link spre comentariu

Te ajut eu, dar cu alt gen de informaţie decât cel pe care îl aştepţi :Cu o asemenea atitudine nu vei primi răspunsuri, ci oprobriul celorcare citesc topicul tău. Mai studiază şi regulamentul forumului înaintea da vreo replică de acest fel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări