figher_ionut Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Buna seara tuturor ! Mi-am cumparat un bec cu vapori de mercur de 125w cu scopul folosirii la expunere uv pt. realizarea cablajelor deoarece mi sa parut cea mai convenabila alegere. Am spart becul si am scos smecheria. As dori sa imi spuneti cum se procedeaza ,care este timpul de expunere , distanta optima dintre bec si cablaj. Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Este destul de "periculos" acest "arzator" in special pentru ochi. Sa nu mai spunem despre ozonul degajat in timpul functionarii, plus ca mai trebuie si balastul (droselul). Parerea mea, era mai bine sa te orientezi spre LED-uri UV (cea mai buna metoda) sau neoane UV (tuburi). Link spre comentariu
figher_ionut Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Geo stai linistit, sunt constient de toate acestea.Eu vreau sa aflu cateva detalii de la cei care folosesc asa ceva.Metoda cu ledurile e cam scumpa.Cea cu neoanele nu e dar daca m-am apucat de asta o sa o duc la capat si cu droserul nu e problema il am defapt o sa pun 3 drosere de 40w in paralel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum