Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare attiny85

Vizitator d3xt3r32

Postări Recomandate

Vizitator d3xt3r32

Salut tuturor!Am un modul wireless pe care vreau sa il leg la un datalogger (sparkfun openlog).Problema este urmatoarea:Modulul de wireless transmite serial, dar folosind un clock propiu, iar dataloggerul nu poate receptiona datele decat pe o anumita frecventa(baud rate), predefinita ( de exemplu 9600 BPS ).Este posibil sa programez attiny85 astfel incat sa imi faca conversia?Daca este posibil va rog sa imi dati si un exemplu de cod.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• script22

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

datele trebuiesc procesate de un microprocesor care el trimite wireless catre dataloger in cod ai sa setezi viteza de transfer iar pe un alt pin ai sa citesti informatia ai zis tu motor poti folosi o intrerupere care sa o citesti la o secunda si dupa ai sa o trimiti in pachete de o secunda la x viteza.

Link spre comentariu
Vizitator d3xt3r32

datele trebuiesc procesate de un microprocesor care el trimite wireless catre dataloger

Modulul de wireless transmite datelele catre data logger prin fire, nu prin wireless, si are doua iesiri:1. STB2. DAT ( TX )Multumesc pentru raspuns!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări