iod2 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 domnilor vreau sa imi cumpar osciloscop. pe okazii e asta http://www.okazii.ro/aparate-de-masura/ ... a117300155 ce spuneti de el? sau aveti vreo idee mai buna cam pe la acelas pret? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Daca este in stare perfecta de functionare isi merita banii fara discutie. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Bun ca bani ( relativ ) , mare ca spatiu ... probleme daca se defecteaza . Chiar ai nevoie de 60 MHz ? Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 ca spatiu nu e problema.....pai eu sper sa nu se defecteze..... nu se stie niciodata cand o sa am nevoie de 60Mhz Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Cauta unul de 100 MHz ... nu se stie cind ai nevoie ... Link spre comentariu
almarghi Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Iti recomand TESLA BM566A. Are raportul calitate/pret cel mai bun. Are 2 canale, 2 baze de timp, 120MHz banda, etc.Gasesti sigur pe forum Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 am amanat cumpararea lui deocamdata..........banii sau dus in alte directii....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum