Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuire afisaj 16x2 cu afisaj nokia 3310

mihai1979

Postări Recomandate

nu sint incepator !!! dar ... :jytuiyu nestiind unde se poate incadra am postat aici :nas: treaba sta cam asa : am o carcasa foarte frumoasa si spatioasa ce ar putea " gazdui" 4/5 montaje. avind realizate deja citeva dintre ele, toate fiind de pe forum am o "mega " intrebare !!! ( intrebarea vine mai acusi ). montajele sint urmatoarele : super multi tester cu atmega8 ( cel ce masoara tranz , diode , mos etc, etc) ; lc- metru cu pic 16f84 si inca ceva in curs de dezvoltare. Amu vine intrebarea: cum mai toate folosesc 16x2 pt afisaj, cum se poate modifica pt a utiliza afisaj de nokia?? este vorba de modificare de soft , sau de adaugat ceva integrat TTL ?? daca e posibil si nu am pus o intrebare de " doi lei" va rog sa ma iluminati si pe mine :jytuiyu. intreb pt ca aici un 16x2 costa ~ 9 euro. va multumesc !! daca nu am postat unde trebuie :jytuiyu rog moderatorul ... sa ma scuze si sa ia masurile de rigoare. multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

1

• Aelfo

1

• mihai1979

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu numa din soft ci si configurarea pinilor, pentru utlilizare LCD nokia, folosesti pini speciali pentru comunicatie seriala, nu cum sunt pentru LCD 2x16 care comunica gen PARALEL. Acum depinde si de LCD....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări