corneillus Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 salutare colegi. am gasit la cineva un egalizator KENWOOD model G-EQ300 ca si cel din poza din josul paginii din link http://www.ebay.co.uk/itm/KENWOOD-SERIE ... 0992001530. vroiam sa va intreb daca mai are cineva, si daca se merita luat, cum se aude... in fine opinii referitor la el. multumesc anticipat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Pentru tine este foarte bun . Altii nu pot intelege nici macar utilitatea unui simplu corector de ton , deoarece despre sunet oricum s-a spus tot ce trebuia , doar in studio-ul de inregistrari , cand s-a hotarat clar de catre meseriasi cate inalte si cate joase trebuie sa aiba . Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 azi m-a venit egalizatorul si l-am, testat vreo jumatate de ora... in prima faza era sa imi prind urechile, dar mi-am revenit... ma declar foarte multumit de el asa la o prima testare ! Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Asta este cel mai important, sa-ti placa tie. Sa-l folosesti cu placere ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum