Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 :smt012 am citit un articol cum ca (asta in afara, nu la noi angry9: ) lumea si-ar face , la fime specializate cred, difuzoare personalizate, de la 0. Stiti ceva ? la noi exista asa ceva :smt032 salut si numai bine :smt020 Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 La noi ........sunt aproape 100% sigur ca nu exista asa ceva . Poate sa le personalizezi din punct de vedere al aspectului (adik sa aibe diverse poze scrise sau poze puse pe membrana , dar am dubi mai in legatura si cu acest lucru ) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 cei la PA fac difuzoare cu parametri la alegere - cel putin asa am inteles eu de la mai-marii forumuluide exemplu - ultima serie de HP15W-uri a avut alti parametri fata de ce a fost mai demult dar ca sa iti faca tie un singur difuzor - nu cred ca este posibil, iar daca este posibil - costurile sunt astronomice Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 faza cu un singur dif nu cred ca este posibila . Nimeni nu face asa ceva (asta daca vrea sa fie competitiv ) si sa ne gandim un pik la ce trebuie ca sa faca un singur dif de un fel ........................... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 din pacate traim in Romania, nu !? Stiti voi.. tara aceea din S-E-ul Europei :yawinkle: Ar fi fost ceva daca cineva ca bani multi si-ar deschide o firma de acest gen :smt006 :rock: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 cam toti marii producatori de difuzoare din lume produc si in regim OEM poti sa le ceri sa-ti faca un difuzor de la 0 exact dupa specificatiile tale , dar trebuie sa comanzi o anumita cantitate minima. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 eu nu credpt a putea sa faci un dif custom (cu parametri custom) trebuie sa il faci de la 0 si asta implica - sasiu, magnet, bobina, spider, membrana, etc etc ..... si nu cred ca renteaza o asemenea afacereo fabrica poate sa faca custom - dar pe serie mare - si in acest fel isi amortizeaza costurile masinilor si utilajelor implicate in proiect Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 Pai cred ca asta am zis si noi mai devreme :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 sau le face in cantitati micute la preturi peste media celor de productie pentru tunning auto sau de orice alta natura pentru cei excentrici :finga:eu mi-as lua o pereche daca as sti ca sunt de calitate. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 ai fi pregatit sa platesti in jur de 1000 euro pt o pereche de difuzoare de 10" sa zicem? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 sa nu exageram :weedman: , am zis peste medie - maxim dublu/triplu , dar nu de zeci de ori mai mult !!! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 bine ai venit la realitate :rock: Link spre comentariu
Vizitator akustic Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 cind zici personalizate ce vrei sa zici?1. dai toate detaliile constructive si firma face ce vrei? da, asta e posibil, costa un pic dar e realizabil.3. dai parametrii bs T/S si spui ca asa ai vrea sa fie. In acest caz ai nevoie de un proiectant care nu va fi ieftin. Link spre comentariu
Vizitator akustic Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 ai fi pregatit sa platesti in jur de 1000 euro pt o pereche de difuzoare de 10" sa zicem?pentru o mie de euro iti dau ce difuzoare vrei tu pe o pereche. totul e sa stii tu ce vrei, problema majora a astora din segmentul audio. Link spre comentariu
titro Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 A face un difuzor OEM nu e atat de complicat pe cat pare. In general majoritatea elementelor mari (si scumpe), precum ar fi sasiul, magnetul, conul etc sunt aceleasi ca si la alte difuzoare din portofoliul fabricantului, cel mai mult se intervine la suspensii si la bobinaj/intrefier pentru a modifica parametrii intr-o anumita plaja Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum