Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema usb activ

ddd3d

Postări Recomandate

Salutare vreau sa imi fac un sistem de spraveghere video din 2-3 camere web pe care vreau sa le pun la o distanta mai mare de 6 metri de calculator.toate bune si frumoase daor ca usb 2.0 este limitat in 5-6 metri si imi trebuie un usb activ. Ma puteti ajuta si pe mine cu o schema pt asa cv? ...................................................si o curiozitate de a mea la o distanta cam de 10 metri daca pun un microfon o sa am calitate sau o sa aiba probleme? adica iar trebuii cv de genu usb activ, nush cat de clar am fost da sper sa intelegeti.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddd3d

2

• Dr.L

1

• cristi71

1

• nustiunimic

1

Top autori în acest subiect

puneti o placa de captura (50ron) si va duceti si la 50 metri. in plus are soft dedicat.sunetul depinde de calitatea microfonului si lungimea cablului.

nu e o idee rea dar totusi eu as fi vrut si schema pt un usb activ
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator stroex1

Salutare,Aveti cumva idee de o schema de amplificator pentru un cablu USB de vreo 10 m? Stiu ca exista de cumparat, dar as vrea sa incerc sa-l construiesc. Am cautat pe net, dar fara rezultate. Macar as vrea sa inteleg daca asa ceva e realizabil in regim de amator... In principiu, ma gandesc ca la asemenea frecvente, incep si complicatiile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări