ddd3d Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Salutare vreau sa imi fac un sistem de spraveghere video din 2-3 camere web pe care vreau sa le pun la o distanta mai mare de 6 metri de calculator.toate bune si frumoase daor ca usb 2.0 este limitat in 5-6 metri si imi trebuie un usb activ. Ma puteti ajuta si pe mine cu o schema pt asa cv? ...................................................si o curiozitate de a mea la o distanta cam de 10 metri daca pun un microfon o sa am calitate sau o sa aiba probleme? adica iar trebuii cv de genu usb activ, nush cat de clar am fost da sper sa intelegeti.Va multumesc! Link spre comentariu
cristi71 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 puneti o placa de captura (50ron) si va duceti si la 50 metri. in plus are soft dedicat.sunetul depinde de calitatea microfonului si lungimea cablului. Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 puneti o placa de captura (50ron) si va duceti si la 50 metri. in plus are soft dedicat.sunetul depinde de calitatea microfonului si lungimea cablului.nu e o idee rea dar totusi eu as fi vrut si schema pt un usb activ Link spre comentariu
nustiunimic Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Nu cauta scheme, nu o sa le poti realiza practic. Exista solutii care transporta USB prin cablu cat5 pana la 100m, vezi aici: http://www.icron.com/products/usb_new/u ... enders.php N-am idee cat costa, dar cred ca mult mai sanatoasa e solutia cu placa de captura. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Ti s-a defectat google-ul cumva? USB extender schematic -> http://www.sonsivri.to/forum/index.php?topic=10138.0 Livrare la domiciliu nu doresti? Link spre comentariu
Vizitator stroex1 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salutare,Aveti cumva idee de o schema de amplificator pentru un cablu USB de vreo 10 m? Stiu ca exista de cumparat, dar as vrea sa incerc sa-l construiesc. Am cautat pe net, dar fara rezultate. Macar as vrea sa inteleg daca asa ceva e realizabil in regim de amator... In principiu, ma gandesc ca la asemenea frecvente, incep si complicatiile. Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Orice este realizabil dar ceea ce doriti sa faceti s-ar putea sa va coste mult mai mult decat daca l-ati cumpara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum