Liviu Mace Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 Da , buna idee ! Aprinderea se va monta pe o motocicleta TULA (asa cum este scris in pag.2) care are demaror . Link spre comentariu
Liviu Mace Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 (editat) Probe pe stand . Lungimea scanteii : 9 mm . Stiu din experienta ca daca maresc distanta ajung la situatia ca scanteia se aude in B.I. = distrugerea B.I. Editat Martie 2, 2020 de Liviu Mace Link spre comentariu
Liviu Mace Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 Placa (50x45) cu restul de piese (lipsesc cateva gauri , plasticul de rigidizare , distantierele si piulitele M3 ) Link spre comentariu
Liviu Mace Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 NU MERGE ! Asamblata pentru montarea in cutie , tiristorul este in conductie ( atunci cand este alimentata) . Daca dezlipesc de pe placa firul care merge la poarta tiristorului , acesta numai conduce . Cand tin firul cu mana sau cu o bucata de plastic sa faca legatura (contactul) cu placa de circuit imprimat , aprinderea functioneaza normal . Am incercat si cu fir ecranat (ecranarea la masa) , degeaba . Cum lipesc firul (il cositoresc) , tiristorul intra in conductie . Am schimbat traseul firului . Degeaba Sfaturi ? Link spre comentariu
Liviu Mace Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Am plecat de la premisa ca o atingere este un contact totusi imperfect (exista totusi o rezistenta in punctul de atingere) in comparatie cu o lipitura care este un contact ferm . Prima incercare a fost cu o rezistenta de 1 ohm ; nu a mers ; cum pe masa era ratacita o rezistenta de 1k am lipit rezistenta in serie cu firul ce duce la poarta tiristorului . Acum functioneaza . Link spre comentariu
Liviu Mace Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Asamblare finala . Urmeaza proba de drum . Cand .....? Nu se stie . Deocandata este pandemie . Intre timp se fac restul de modificari si adaptari la moto . Sa ne vedem sanatosi ! Link spre comentariu
neliat Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Salutare! Am intrat in posesia unei aprinderi electronice rusesti alt tip fata de ce s-a postat aici si as dori sa stiu cum se conecteaza. Link spre comentariu
nelu F Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Vezi daca te ajuta informatiile de la pagina asta: http://altay-krylov.ru/ch_avto/blok_elektronnogo_zaz_nadeznost_sinelnikov.html (tradu cu google) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum