Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dspic probleme la programare

ovy_pas

Postări Recomandate

dspic30f3011 este recunoscut de pickit2 dar cand il alimentez imi da eroare la conectare Unsupported Part (ID=00E1):post-27236-139829499511_thumb.jpgTensiunea de alimentare a dspic este de 5.08 V, schema de conexiune:post-27236-139829499519_thumb.jpgLa partea de isolare MCLR din schema am incercat diferite variante cu rezistor, cu dioada, cu si fara acel condensator si aceiasi problema. Nu il pot programa cand este alimentat. Am testat si pe PIC -uri merg fara probleme.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovy_pas

3

• daniel_smd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si eu am avut o problema similara la un dsPIC30F4011. DSPIC-urile consuma ceva mai mult decat un PIC18. Incearca si cu o sursa externa.Incearca sa conectezi toti pinii de Vdd, Vss, AVdd, AVss, la alimentare, cu condensatori pt decuplare.

Link spre comentariu

Probabil ca nu am fost destul de explicit. Cand spui sursa externa te referi la un stabilizator 7805 ce alimenteaza dspic?Daca da sursa externa la mine are 5.08V masurat.Cand dspic este alimentat din sursa externa cu stabilizator 7805 nu este recunoscut de programatorCand nu este alimentat din sursa externa dspic este recunoscut.Toti pinii de Vdd, Vss, AVdd, AVss sunt conectati si la sursa externa si la mufa ICSP ca in schema de mai sus, insa nu stiu cand spui "cu condensatori pt decuplare" la ce te referi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări