Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TAD Reference One : un mare mister dezvaluit partial !

hpavictor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

12

• VTP

3

• Sharky

2

• LUCI

2

Top autori în acest subiect

corectie:87db la 1wboxele sunt pe 4 ohmicam putin cu 2 w de 10'nu toate amplifurlile isi pot dubla puterea pe sarcina injumatatita,dar oricum,astea nu-s boxe de trancote vintagestiu,struguri-s acrii care-i treaba cu voi doi?glume nevinovate in program sau intepaturi(aka flame) ?

Link spre comentariu

Pentru a creste nivelul forumului este necesar , periodic , sa mai informam pe unii useri ca se poate obtine un sunet " decent " si fara celebrele SAL , Dibeisi sau alte firme nordice din China . :rade: Datorita faptului ca mi-a atras atentia acest TAD , am zis sa nu fiu egoist , si sa va plictisiti si voi alaturi de mine privind diverse amanunte constructive , cum ar fi forma portului de BR , structura antirezonanta ( ceva asemanator a prezentat si @felixx in proiectele sale ) etc dar mai ales filtrele . Aici am cele mai mari rezerve , la conectarea biamp , filtrele interne raman in circuit ...oare cum o fi mai bine si de ce ?

Link spre comentariu

corectie:Un amplificator capabil 87db la 1wboxele sunt pe 4 ohmicam putin cu 2 w de 10'nu toate amplifurlile isi pot dubla puterea pe sarcina injumatatita,dar oricum,astea nu-s boxe de trancote vintagestiu,struguri-s acrii care-i treaba cu voi doi?glume nevinovate in program sau intepaturi(aka flame) ?

Pentru ca urmaresc lucrurile de mult timp, trancotele vechi sunt inca mult mai capabile decat amplificatoarele audiophile de azi! Mai ales cele din gama recomandata pentru astfel de incinte.Cu 40-50 de ani in urma, chiar si amplificatoarele din coada gamei erau capabile sa debiteze stabil pe sarcini mici, de 4 ohmi (ce aveau caderi sub aceasta valoare in mod curent). Din ce vad, azi, ca realizari curente, putine amplificatoare pot lucra sub 8 ohmi. Daca vrei un amp mai potent, trebuie sa platesti o suma consistenta.
Link spre comentariu

Amplificatorul recomandat pentru aceste incinte se numeste TAD M600 http://www.whatsbestforum.com/showthrea ... -Amplifier si are printre alte caracteristici ( 90 kg , mono , clasa AB etc ) " doar " ...24 de tranzistori finali .

Deci este absolut clar ca poate functiona pe sarcini de 4 ohmi :rade:

Pretul de vanzare este de " doar " 53.000 euro perechea de asemenea amplificatoare , de la orice dealer ...

Link spre comentariu

Aici mai aveti cateva minuni de la TAD ... Atentie , pentru a recompune tot documentul trebuie sa descarcati toate cele patru parti ale arhivei ( aceasta precizare este doar pentru analfabeti si retarzi ) :rade: .

Link spre comentariu

Printre altele , TAD se ( mai ) ocupa si cu sonorizarea teatrelor si salilor de cinema , trebuie remarcat faptul ca difuzoarele destinate redarii frecventelor joase sunt montate in " Push- Pull " ...o solutie simpla si eficace pentru micsorarea unui anume tip de distorsiuni .Atentie , pentru a recompune tot documentul trebuie sa descarcati cele doua parti ale arhivei ( aceasta precizare este doar pentru analfabeti si retarzi ) :rade: .

Link spre comentariu

Cred ca e suficienta presiunea dezvoltata de TAD.Nu cred ca are rost o dezbatere de genul: realismul dat de un cazan urlator capabil de 125dB+ lipsit de orice definite vs o lesinatura de max 110dB dar care canta!Pana la urma titlul subiectului e corect: mister dezvaluit partial, pt ca sunetul final tot necunoscut ramane, chiar daca vedem cum e traforat cazanul sau tolele din bobine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări