Vizitator licrimon2002 Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Salut!Ma intereseaza o schema (sau poate cineva are chiar componenta) a produsului din titlu. sau chiar un temporizator pt un releu de aprox. 5 sec,, cat mai simplu. Mersi!ps am undebva un montaj de ~ 2 SEC PT O INTARZIERE la o statie, dar parca nu as strica-o. Mai mult decat atat, ma intereseaza si un releu de~ 20 amperi pt bujile incandescente motorina. Mersi! Link spre comentariu
asyx Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 cu un lm 555 poti face un temporizator simplu(cauta pe forum) dar recomand un releu mai mare de 20A.de obicei sunt de 70A pentru bujii.gasesti pe tme.eu/ro sau site-ul adelaida.este undeva pe la 15 lei Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 dati-mi o adresa de mail pe pm si va trimit schema releului caci forumul nu-mi permite postarea cu extensie docx Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 la sugestia unui coleg i-am schimbat extensia releu temporizat 5 secunde.pdf Link spre comentariu
avolocaru Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 cumpara unul gata facut de la o masina. Spre exemplu de la un astra diesel din 94. Avantajul ar fi ca iti face si o corectie in functie de temperatura de afara. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Oare se poate modifica acea temporizare?am un citroen ax diesel si la rece sta cam 20 de secunde cu bujiile cuplate,si la cald undeva la 12-13 secunde... Link spre comentariu
avolocaru Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Cred ca este mai simplu sa-l pacalesti modificand valoarea senzorului de temperatura. Nu stiu deaca este tocmai recomandat sa modifici ceva facut de fabrica, in acestcaz. Link spre comentariu
Vizitator licrimon2002 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 multumesc tuturor de ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum