Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon Solomon

lama

Postări Recomandate

Salut.

Intrebarea este despre un letcon pe care vreau sa il folosesc intr-o statie de lipit conceptie proprie(facut cu PIC). Deci daca se poate rog sa lasati intrebarea aici. Daca nu gasesc raspuns ma mut.

Am luat de la adelaida un ciocan de lipit Pensol Iron-N(http://www.adelaida.ro/ciocan-statie-li ... ron-n.html). Am facut statia de lipit dupa wolf si merge foarte bine.

Acum despre conceptia mea.

Astazi am montat pe pcb partea de citire a termocuplei si nu am nimic. Asa ca vine prima intrebare: la temperatura camerei cit ar trebui sa masor pe termocupla?

Intreb caci fara ciocan conectat am 39-43 in fcti de reglajul potentiometrului(ori intra in oscilatie ori amplifica el ceva) si 0 cind am termocupla conectata. Am verificat + e la + si minusul e la -, deci nu e inversat..

Ar trebui sa alimentez heterul ca sa sesizez ceva? Intreb caci partea de triac si softul corespunzator nu l-am scris inca.

Stima

post-40771-139829499109_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lama

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări