Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Elekta model CRT2028EMK

dan68

Postări Recomandate

Bunaziua, va multumesc mult pentru ajutor, am reusit sa-l aduc pe linia de plutire. Singurul impediment a fost ca nu am reusit la bitul 2 sa pun punctul corespunzator tastei 7 de pe telecomanda, dar l-am memorat asa si vad ca functioneaza normal, fara probleme. Inca o data multumesc tuturor pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan68

10

• bobo

3

• dan-a2

3

• zvasile

1

Top autori în acest subiect

Vizitator darasteanu

buna ziua am si eu o problema cu un televizor ELEKTA ,cind il aprind este ok dar dupa 12/20 secunde incepe sa se dea foarte mult pe alb si sa faca dungulite pe diagonala.daca umblu la traful de linie si misc cu o surupelnita de acel reglaj merge o jumatate de ora iara are aceleasi simtome....ati putea sa ma ajutati sal repar?? Tv Elekta serial.no.210bc00164-model:ctr.2036emkva multumesc...

Link spre comentariu
Vizitator darasteanu

Multumesc pentru ajutorAsta cam asa este nu prea ma pricep este adevarat ca mai am bagat si eu mana pe ici pe colo la defecte marunte.ati putea ma ajuta cu o explicatie mai detaliata sa pot ajunge la G2 mai usor?{cum arata pe unde este pozitionata etc:Va multumesc inca odata mult de tot:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări