dan68 Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Bunaziua, va multumesc mult pentru ajutor, am reusit sa-l aduc pe linia de plutire. Singurul impediment a fost ca nu am reusit la bitul 2 sa pun punctul corespunzator tastei 7 de pe telecomanda, dar l-am memorat asa si vad ca functioneaza normal, fara probleme. Inca o data multumesc tuturor pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator darasteanu Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 buna ziua am si eu o problema cu un televizor ELEKTA ,cind il aprind este ok dar dupa 12/20 secunde incepe sa se dea foarte mult pe alb si sa faca dungulite pe diagonala.daca umblu la traful de linie si misc cu o surupelnita de acel reglaj merge o jumatate de ora iara are aceleasi simtome....ati putea sa ma ajutati sal repar?? Tv Elekta serial.no.210bc00164-model:ctr.2036emkva multumesc... Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Cred ca va trebuie alt trafo linii ,probabil potentiometru screen este defect !! Link spre comentariu
Vizitator darasteanu Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Si dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac?sa iau alt trafo linii ? sa mai fie si altceva defect sau decat trafo linii :va multumesc mult.. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Ar mai fi o modificare cu G2 scoasa de pe colectorul final linii , daca va pricepeti !! Link spre comentariu
Vizitator darasteanu Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Multumesc pentru ajutorAsta cam asa este nu prea ma pricep este adevarat ca mai am bagat si eu mana pe ici pe colo la defecte marunte.ati putea ma ajuta cu o explicatie mai detaliata sa pot ajunge la G2 mai usor?{cum arata pe unde este pozitionata etc:Va multumesc inca odata mult de tot: Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 cam asa ca in fisierul urmator Link spre comentariu
Vizitator darasteanu Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator darasteanu Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 va multumesc o sa iau nu traf de linii... Link spre comentariu
Vizitator El3na Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Gasesc cumva un echivalent pentru un trafo linii 154-132B ? Mentionez ca tv-ul este marca Elekta, modelCRT2028EMK Mai ai TV-ul acela? Ma intereseaza sa il cumpar! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum