Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Elekta model CRT2028EMK

dan68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan68

10

• bobo

3

• dan-a2

3

• zvasile

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc mult domnul Vasile am gasit trafo , l-am pus, functioneaza bine , doar ca in momentul redarii imaginilor mai luminoase apare un usor zgomot specific in etajul de linii, mai sigur, tot in trafo, in rest tensiunile sunt normale, imaginea este buna, si dupa un interval de functionare desrul de mare apare o usoara incalzire a trafului. Credeti ca ar mai fi vreo problema ? Multumesc mult pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

M-am uitat mai bine, deci cinescopul e Goldstar A48... si sasiul e PC 08X8 si mai e ceva scris111-A40Z. Poate ma ajutati si cu o idee, nu mai comuta vhf si vhl a ramas pe uhf nu mai imi indica nici pe afisajul frontal (cu leduri) benzile. Precizez ca am tensiunile de 33v, 12v, 5v.

Link spre comentariu

Bunaseara domnilor. Va cer scuze inca odata, poate ma bag unde nu-mi fierbe oala cu depanarile mele si cred ca ati observat si dumneavoastra ca am ramas in urma in aceasta privinta(tehnica, documentatii,etc) deoarece nu fac acest lucru in fiecare zi. Nu am nici un atelier macar in care sa-mi desfasor activitatea de depanare, iar in dotarea mea modesta am doar un instrument de masura. De aceea nici nu pot sa-mi permit momentan sa ma abonez la revistele de specialitate unde am vazut ca se pot gasi multe din toate cele ce are nevoie un depanator. Asadar va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie pe mail sau altfel cum se face rescrierea memoriei la acest tip de tv( este identic cu Goldstar CKT 2135 Sasiu PC 08X8 ). Banuiesc ca asta ar fi problema de nu-mi comuta din procesor tensiunea de 12v pe vhf si vhl. Am incercat problema cu scurtul intre pinii 15 si 23 la integratul din tc originala, imi apare ch apoi op dar mai departe nu mai stiu ce sa fac poate ma luminati si pe mine. Va multumesc mult pentru intelegere, si domnului Darius Popescu pentru schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări