Vizitator ccrys Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 S-a stricat mufa la handsfree si a trebuit sa cumpar unul ieftin pt mufa.Am cumparat niste casti cu microfon pt iphone ieftine,am taiat mufa cu firul,le am lipit exact cum trebuie,am tinut cont si de L si R,merge tot inafara de butonul microfonului de pe fir,nu raspunde cand apas,insa se aude perfect cand vorbesc.Atunci cand il apas se modifica un pic de volum,ma streseaza ca vreau sa raspund apasand pe buton cand suna.Le am probat pe cele ieftine inainte sa le tai si mergea totul perfect inclusiv sa raspund prin apasarea butonului.Am reusit sa l fac sa mearga insa doar pt cateva secunde,banuiesc ca exista o sensibilitate foarte mare cand se activeaza acel buton si trebuie sa fie lipite ca in fabrica.Este ciudat ca se aude fara probleme in microfon.Am ars stratul care acopera firele.Sa incerc sa le inadesc pe o lungime ceva mai mare?acum sunt cam 2cm . Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Ce-i cu tigania aia acolo? Lipeste firele cu fludor..mergi la un atelier daca nu ai cu ce lipi..ma mir ca-ti functioneaza asa..cu "arsul" emailului!! Link spre comentariu
Vizitator ccrys Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Am pistol de lipit insa nu prea reusesc,daca poti sa mi spui secretul Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Ia o aspirina si cu pistolul de lipit decapezi firele alea ca sa se lipeasca bineAtentie ca mirosul ala te distruge Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Eu nu inteleg ce e cu tigania si carpeala aia la un telefon care se vrea premium.Da nu ma mai mira nimic,daca vezi oameni cu Bmw pe marginea drumului bagand benzina cu stcla de 2L ca au ramas in pana,atunci si carpeala asta e ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate