Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipire handsfree iphone

Vizitator ccrys

Postări Recomandate

Vizitator ccrys

S-a stricat mufa la handsfree si a trebuit sa cumpar unul ieftin pt mufa.Am cumparat niste casti cu microfon pt iphone ieftine,am taiat mufa cu firul,le am lipit exact cum trebuie,am tinut cont si de L si R,merge tot inafara de butonul microfonului de pe fir,nu raspunde cand apas,insa se aude perfect cand vorbesc.Atunci cand il apas se modifica un pic de volum,ma streseaza ca vreau sa raspund apasand pe buton cand suna.Le am probat pe cele ieftine inainte sa le tai si mergea totul perfect inclusiv sa raspund prin apasarea butonului.Am reusit sa l fac sa mearga insa doar pt cateva secunde,banuiesc ca exista o sensibilitate foarte mare cand se activeaza acel buton si trebuie sa fie lipite ca in fabrica.Este ciudat ca se aude fara probleme in microfon.Am ars stratul care acopera firele.Sa incerc sa le inadesc pe o lungime ceva mai mare?acum sunt cam 2cm .

post-70250-139829498556_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

1

• djdansmart

1

• maxente

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu inteleg ce e cu tigania si carpeala aia la un telefon care se vrea premium.Da nu ma mai mira nimic,daca vezi oameni cu Bmw pe marginea drumului bagand benzina cu stcla de 2L ca au ramas in pana,atunci si carpeala asta e ok.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări