Vizitator nelubuz Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 am una bucata tetrapolara de la Moeller, o bobina care s-o dea jos tot de la Moeller- z-LHASA/230, si un DPST de la Comtec. spre rusinea mea, nu am montat niciodata ansamblul bobina-DPST si nu stiu sa le montez. explicati-mi si mie cum se monteaza. multumesc anticipat. Link spre comentariu
ALEy Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 am una bucata tetrapolara de la Moeller, o bobina care s-o dea jos tot de la Moeller- z-LHASA/230, si un DPST de la Comtec. spre rusinea mea, nu am montat niciodata ansamblul bobina-DPST si nu stiu sa le montez. explicati-mi si mie cum se monteaza. multumesc anticipat. DPST= dispozitiv de protectie la supra tensiune.Montaj din datele furnizate protectia homopolara(cu pamintarea su pt. novice inpamintarea) (bobina) este trifazata atunci dpst are 4 conductoare colorate respectiv Rosu R, Albastru S, galben T, Negru sau verde/galben N, si un conductor la bara de pamintare.R,S,T la fiecare faza conectata la iesirea dijunctorului (siguranta automata) nul Din experienta (am montat sute in BMPT-uri =Bloc de Masura Protejat Trifazat) nu il monta este o gluma (mai ales ca shimbarea lui este o problema ENEL sigiliu chef de treaba enel 48 -72 de ore de la anuntare defect) Adica se defecteaza instant nici unul montat de mine si colegi mei na rezistat mai mult de 2 zile (mai ales gluma de comtec nimic de la comtec pe care o tine in brate adica te obliga ENEL sa le cumperi si sa le instalezi in instalatia lor )monteazal fizic nul conecta .In burta lui ai un comparator de tensine rc cre actineaza un triac ce pune in scurt circuit N cu pamintul adica favorizeaza protectia homopolara sa deconecteze dijunctorul la o supra tensiune . Concluzia o tragi singur Link spre comentariu
Vizitator nelubuz Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 si totusi, cum fac legatura cu bobina ? Link spre comentariu
iuli09 Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Sunt si eu de acord : DPST-urile de la Comtec nu merita montate ; sunt sanse bune sa fie nevoie sa le anulati imediat dupa montaj . Daca totusi doriti sa-l montati , aveti mai jos schema si o poza cu DPS-ul intr-un bloc de masura . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum