Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer VSX-D514 Cu probleme

Vizitator dobritz

Postări Recomandate

Vizitator dobritz

Salutare.Am un amplif Pioneer VSX-D514 cu defect.Dupa indelungi stresuri cu masuratori si verificari, am descoperit cum ca daca il resetezi, afiseaza el problema, in cazul meu fiind "AMP ERROR". Am descoperit pe 2 canale curent continuu, deci, tranzistor final ars. (Ciudat ca are 2 integrate, unul pentru Front LEFT si Center si celalalt pt. celelalte 3, in fine)Am decuplat alimentarea acelui integrat si ampliful merge bine merci, fara probleme (ma lipsesc de cateva functii de reglaj, neavand FRONT).Integratul final cu defect este Pioneer PAC010A - hybridAm gasit pe net asa ceva, dar e vreo 150 Ron, Am gasit totodata si un echivalent, respectiv STK-411/230EIntrebarea mea e, daca iau inlocuitor, se va simti vreo diferenta sesizabila asupra calitatii sunetului?Mi-e oarecum si frica sa iau original si sa se arda din cauza unei piese minuscule din etajul prefinal.....sau mai stiu eu ce.....Astept pareri, ce imi recomandati.??Merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări