Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indepartare spuma poliuretanica de pe condensatori

Postări Recomandate

ma poate ajuta cineva cu un sfat privind indepartarea spumei poliuretanice intarite de pe niste condensatori de filtraj?cu indepartarea mecanica am mers pana unde se putea, in asa fel incat sa nu zgarii prea tare izolatia conzilor.am incercat cu acetona, detergenti + burete vase, fara niciun rezultatam incercat penosil- premium foam remover, solutie speciala pt asa ceva, care insa are tendinta de a dizolva si izolatia conzilor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• player4

5

• pusu

5

• crispus

2

• oachy

1

Top autori în acest subiect

ma poate ajuta cineva cu un sfat privind indepartarea spumei poliuretanice intarite de pe niste condensatori de filtraj?

Sigur e spuma poliuretanica?
dupa textura, in proportie de 90%, da!
Link spre comentariu

Tot in aceeasi nota: stie cineva cum se poate curata urmele lasate de scotch? Am avut bucuria sa-mi lipeasca cineva scotch pe rama de la monitor, si au ramas urme si lipici din ala...Am incercat si alcool izopropilic, dar fara sucess...

Link spre comentariu

Se numeste MULTI CLEANER si este spray. Dizolva si spuma intarita, pe eticheta arata poza cum spuma depusa accidental pe rama unui geam, se poate indeparta folosind spraiul. Se gaseste aici: http://www.ofero.ro/general/titan-comert-srl-10548.html

ai folosit acest spray? daca as stii sigur ca nu afecteaza izolatia conzilor, as da banii pe el.
Eu n-am folosit, cel care monteaza usi si geamuri, inca mai are in tub si eventual il pot testa. Ce sa incerc? daca dizolva plasticul de pe electrolitici? (eu cred ca nu deoarece plasticul ala e pvc iar ramele geamurilor si usilor, unele sunt din pvc). Treaba e sa fi tu sigur ca pe condensatorii tai, e poliuretan. Eu personal am rezerve ca ar fi poliuretan.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări