player4 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 ma poate ajuta cineva cu un sfat privind indepartarea spumei poliuretanice intarite de pe niste condensatori de filtraj?cu indepartarea mecanica am mers pana unde se putea, in asa fel incat sa nu zgarii prea tare izolatia conzilor.am incercat cu acetona, detergenti + burete vase, fara niciun rezultatam incercat penosil- premium foam remover, solutie speciala pt asa ceva, care insa are tendinta de a dizolva si izolatia conzilor Link spre comentariu
oachy Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 alcool tehnic? Link spre comentariu
pusu Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 ma poate ajuta cineva cu un sfat privind indepartarea spumei poliuretanice intarite de pe niste condensatori de filtraj?Sigur e spuma poliuretanica? Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 ma poate ajuta cineva cu un sfat privind indepartarea spumei poliuretanice intarite de pe niste condensatori de filtraj?Sigur e spuma poliuretanica?dupa textura, in proportie de 90%, da! Link spre comentariu
pusu Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Maine il intreb pe un montator de usi si geamuri cu ce-si curata pistolul de spuma. L-am vazut facand treaba asta si folosea o solutie incolora. Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 cu diluant NITRO Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 pentru pistolul de spuma sunt solutii tip spray, insa sunt pentru spuma neintarita inca...Poate are totusi vreo propunere care sa nu afecteze izolatia conzilor Link spre comentariu
pusu Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Se numeste MULTI CLEANER si este spray. Dizolva si spuma intarita, pe eticheta arata poza cum spuma depusa accidental pe rama unui geam, se poate indeparta folosind spraiul. Se gaseste aici: http://www.ofero.ro/general/titan-comert-srl-10548.html Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Tot in aceeasi nota: stie cineva cum se poate curata urmele lasate de scotch? Am avut bucuria sa-mi lipeasca cineva scotch pe rama de la monitor, si au ramas urme si lipici din ala...Am incercat si alcool izopropilic, dar fara sucess... Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Se numeste MULTI CLEANER si este spray. Dizolva si spuma intarita, pe eticheta arata poza cum spuma depusa accidental pe rama unui geam, se poate indeparta folosind spraiul. Se gaseste aici: http://www.ofero.ro/general/titan-comert-srl-10548.htmlai folosit acest spray? daca as stii sigur ca nu afecteaza izolatia conzilor, as da banii pe el. Link spre comentariu
pusu Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Se numeste MULTI CLEANER si este spray. Dizolva si spuma intarita, pe eticheta arata poza cum spuma depusa accidental pe rama unui geam, se poate indeparta folosind spraiul. Se gaseste aici: http://www.ofero.ro/general/titan-comert-srl-10548.htmlai folosit acest spray? daca as stii sigur ca nu afecteaza izolatia conzilor, as da banii pe el.Eu n-am folosit, cel care monteaza usi si geamuri, inca mai are in tub si eventual il pot testa. Ce sa incerc? daca dizolva plasticul de pe electrolitici? (eu cred ca nu deoarece plasticul ala e pvc iar ramele geamurilor si usilor, unele sunt din pvc). Treaba e sa fi tu sigur ca pe condensatorii tai, e poliuretan. Eu personal am rezerve ca ar fi poliuretan. Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 imi poti spune de unde pot procura acest spray? Link spre comentariu
pusu Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 imi poti spune de unde pot procura acest spray?Ti-am spus la pag. asta: viewtopic.php?f=16&t=130003#p1114409 Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Stie cineva cum se poate urmele de la banda scotch? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Cu diluant de vopsea. E bun şi la spumă, prenadez, vaselină... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum