Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sa imi spuna si mie cineva..va rog frumos

AV1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AV1000

3

• George(sb)

2

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

trebuie sa-i maresti numarul de finali daica vre-o 9 perechi ca sa fi sigur si sa-i urci tensiunea de alimentare la +/-90 v(asta fiind tensiunea maxima) si astfel vei obtine ~1000w sau mai ai varianta sa pui doua module bridge(multi aleg aceasta solutie, dar eu nu o agreez)

Link spre comentariu

Si modulele lui "Vasile" prezinta vreun dezavantaj in afara de fatul ca daca se strica integratul trebuie sa il inlocuiesti...mai are alt dezavantajMultumesc

Link spre comentariu

faci o mare confuzie intre amplificatorul ipa...(av...) si cel in clasa T care are ca driver un circuit integrat despre ala stiu doare ca pus bridge e capabil sa dea parca 1200w

Link spre comentariu

intre cele 2 e diferenta ca de la cer la pamantCel a lui vasile e in clasa T, (variatie a clasei D)Eficienta este f mare, peste 90%, deci pierderi mici, se incalzeste putin, ajung radiatoare mici.Al doilea e un calorifer. :weedman: Integratul e doar ca si comanda pentru finali.Nu prea are cum sa se strice decat daca torni apa pe el.Puteri de 1200W banuiesc ca iti trebuie pt basi.Acolo se justifica din plin castigul de eficienta.Chiar daca te aburesc unii ca nu se aude bine clasa D pe medii si inalte, dar pe basi nu prea cred ca iti dai tu seama...oricum nu la 1200W.Daca e sa alegi intre cele 2 ca amplif pt subwoofer e clara treaba.A lui Vasile e mai bun. :supz: :partyman: :drinkers:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări