Vizitator Painkiller Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Salutare. Am deschis acest topic pt posesorii aparatului mentionat in tittlu. Se intampla sa am si eu unul la fel pe care l-am cumparat SH de pe un site de licitatii. L-am luat fara nici un fel de garantie sau documentatie si inca nu l-am pus in functiune. Rog pe cei care detin informatii si ponturi legate de acest aparat sa posteze aici. Multumesc. Link spre comentariu
avolocaru Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Eu zic ca nu ai prea multe ponturi de aflat. Este un aparat banal fara prea multe posibilitati. Baga sarma, gaz si spor la traba. Daca nu esti atehnic dupa cateva ore de sudura, vei ncepe sa fii multumit de tine. Masca automata pentru sudura face toti banii. iti mai trebuie un sprei anti-stick si fieratanii de sudat. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Atentie la gaz ... compozitie si debit ! Asa cum s-a mai scris , spor la treaba ! Avind in vedere sutele de variante de sirma de sudura de pe piata , cit si la variatiile de calitate ale gazului ( sper sa nu ma omoare distribuitorii , care pretind ca-l aduc din spatiul cosmic , de pe alte planete ... ) combinatia corecta se determina prin incercari ! Link spre comentariu
Vizitator Painkiller Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Atehnic nu sunt deoarece am sudat sute de fieratanii pana acum (si nu s-a plans nimeni) iar masca heliomata am de cativa ani si intradevar face toti banii. Ideea era ca nu folosisem pana acum modelul asta. Daca are cineva de vanzare kit-ul pt indreptat tabla il rog sa ma contacteze. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum