dj_bryz Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 am o nelamurire....in loc de un subwoofer activ ...pot pune un filtru activ ...pe subwooferu meu...eu aveam pe alt amplificator.. un sony si imi crestea cu mult volumul si basul era foarte puternic....are frecvente tot.....ma gandesc oare poate ridica volumul daca il pun pe iesirea de subwoofer pre out? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 http://www.e-piese.ro/shop/kit_amplific ... oofer.html oare solutia asta ar fi ok?....ce imi mai trebuie inafara de traf ? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 mersi mult...am sa ma gandesc bine, vreau sa iasa ceva frumos.....o sa imi fac alte boxe si alt subwoofer...cu incinte albe lacuite ..ador culoarea asta la boxe...insa mai astept putin mersi mult! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 inca ceva....tot nu am reusit sa se auda 5.1....chiar si fara subwoofer ..nu stiu ce cablu sa-mi iau ...deocamdata am doar 2 jackuri acate 2 rca-uri in capat la fiecare jack ...nu reusesc sa fac de ex centrul sa se auda singur...orice asi face centrul se aude cu tot cu stanga fata... :cry: Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 jeesus, pentru sunet 5.1 iti trebuiesc 3 cabluri jact stereo la rca.De ce? pentru ca ghici ce, 5.1 inseamna 6 canale deci 6 mufe rca.evident trebuie si placa de sunet setata pe 5.1; receiverul si el setat cum trebuie. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 mersi costi stiu ..ca asta trebuie doar ca nu e un simplu sistem doar cu 3 mufe rca.trebuiesc 3 jackuri ..iar fiecare jack sa aiba 2 mufe rca in capat...treaba e ca se aude doar stanga dreapta fata...si totul ESTE SETAT5.1 si ammutat si rcaurile din fl si fr in centru in sl sr ..degeaba...(fiecare in parte nu merge in schimb daca raman doar 2 rcauri bagate in fl si fr ..se aud toate inafara de sub ...dar nu sorround ci stereo Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 sincer sa diu nu prea inteleg.O iei babeste: bagi un jack intr-un mp3 palyer ceva, si dupa aia bagi un singur rca pe rand in fiecare canal din receiver. daca merge fiecare canal atunci problema e in placa de sunet.Daca nu, atunci sunt setari gresite la receiver. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum