dj_bryz Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 BUNA ZIUA ..am si eu o nelamurire ,de curand am achizitionat un receiver Kenwood KRF5050D ...si nu stiu care sunt intrarile pentru un sunet 5.1...momentan functioneaza LEFT ,RIGHT....CENTRU ...dar subwooferul de nicio culoare...momental am 2 mufe RCA bagate si la capat un jack. oare mai trebuiesc niste jackuri ..ca la un sistem home cinema?..pentur restul deculori?...nu ar fi problema doar ca nu stiu unde sa le bag in receiver...(eu am avut un SONY F319R ) dar kenwoodu asta e mai complicat putin... daca ma puteti ajuta.. Multumesc. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Cateva poze..sper sa fie de folos Link spre comentariu
89-CEC Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 http://manuals.kenwood.novenaweb.info/languages/NL/support/manuals/KRF-V6050D-5050D%28EN%29.pdf Rasfoieste-l si vezi cum trebui utilizat . Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 ook...ms poate ii dau de cap Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Ori faci asa cum spune tragaciu ori intrii in meniul aparatului si setezi dolby prologic music, ca sa iti activeze si celelalte canale Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Am placa 5.1 ...doar ca am doar un jack cu 2 mufe RCA...si am mai facut rost de 2 jackuri unu negru si unu portocaliu ..dela un 5.1 vechi ..doar ca nu avea rca in capat si i-am pus io ..si leambagat in placa de sunet...culoar ela culoare..si pe urma in amplificator....am selectat dvd/6ch ..iam facut si test 5.1 din amp..ca are ..si tot nu merge subwooferu ..ma mai uit prin spate ..le mai inversez ..sper sa ii dau de cap..(scuze pentru intarziere) Link spre comentariu
lalihifi Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Sper ca stii ca acest amplif nu are iesire de subwoofer amplificata !Deci pe mufa de iesire de la amplificator pe care scrie "subwoofer pre out" trebuie sa o duci la un subwoofer cu amplificare .Adica acel difuzor de subwoofer trebuie sa fie activ (cu amplificare interna nu difuzor simplu). Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 deci sa inteleg ...ca mufa aia e o intrare pentru un subwoofer activ? si atunci dc mai este 5.1? ....le-am mutat intre ele l-am zapacit ..am schimbat ba dvd/6ch ba tape ba cd/dvd si nimic...imi confunda centru cu leftu ....nuj ce naiba o sa mai incerc maine ...(si am cunostinte in domeniu...am reparat destule amplificatoare ..nu stiu ce poate sa aiba niste mufe :werg Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 mda..mersi mult pentru poze va dau dreptate...asta e...oricum mi se mare o tampenie sa aiba asa ceva neamplificat....dc mai are 5.1? (poate sau gandit ca o sa compenseze celelalte canale ..nefiind de sateliti normali) ...o sa vad cred k imi iau un kit si ce mai trebuie si mi-l amplific pe al meu. ar fi o solutie? unul nou amplificat e destul de scumpsi nici nu vreau sa renunt la al meu ..pentru ca nu gasesc unul nou cu incinta care o vreau ..la un pret acceptabil Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Ia vezi nu cumva acel amplif 5.1 pe care il detii nu are obtional si woofer amplificat?In plus amplificatoarele de bass au nevoie de putere mai mare si posibil ca cei care au construit acel amplificator iti dau posibilitatea sa ii pui tu ce woofer amplificat vrei Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 nu stiu daca are...de asta am cerut ajutorul vostru....tot ce se vede in poze are el in spate..le-am incercat pe toate..nimic nu e pentru sub :cry: Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 nu stiu daca are...de asta am cerut ajutorul vostru....tot ce se vede in poze are el in spate..le-am incercat pe toate..nimic nu e pentru sub :cry:Pai se vede clar ca nu areLa mufele tip clema se conecteaza satelitii si langa se vede o mufa RCA la care scrie Sub Woofer Pre OutDeci, in concluzie ori ii faci tu un bas amplificat ori ii cumperi unul de-a gataDaca iti faci tu un bass ai grija sa nu faci cutia dupa ureche, trebuie sa alegi difu de bas apoi croiesti cutia dupa datele difuluiNu ezita sa bagi un ochi aici viewforum.php?f=4, sunt useri care te pot ajuta in construirea boxeiP.S. Vezi pe la rubrica vanzari era un user care comercializeaza etaje finale in clasa D, numa bune pentru ce construiesti tu acolo, iar pretul era accesibil Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 mersi muult de tot pentru sfat.. dar fac boxe si incinte de la 14 ani. nu asta este problema ... iar lasand subwooferul..sa vad cum fac sa se auda toate...am probat mai devreme ""Stanga si dreapta spate""..si se aude cu un anumit delay fata de cele din fata....am mai patito la un logitech x530..dar nu in halul asta..e pre amare..iti da senzatia de muzica amestecata.o sa mai umblu la reglaje Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Vezi si tu in obtiunile amplificatorului, trebuie sa ai dolby pro logic music sau game, numai asa activezi si celelalte canale fara sa ii mai bagi semnal 5.1El practic iti va combina intrarile left-right in 5.1Delay-ul ala tot din efectele care se afla in meniu le poti modifica Link spre comentariu
dj_bryz Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 gata am rezolvat-o ...si cu delay-ul.. am modificat si ceva legat de distanta la care stau boxele..de mine ..avea ceva acolo in Metrii. multumesc mult de tot! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum