Magnus Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 salut am desfacut comutatorul unui aparat de masura DT 9208A ,as dori o schema sau o fotografie pentru a imi face o idee cum sint dispuseVa multumesc anticipat Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Ai aici detalii si schema : viewtopic.php?f=19&t=104526 Link spre comentariu
Magnus Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 deci nu ii pot da de cap ca nu figureaza de nici un fel cu fotografia indrumata Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 nu figureaza de nici un fel cu fotografia indrumataAdica cum, ce ati vrut sa spuneti? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Nu cunva cele din dreapta trebuie montate in margine de tot ?? Am si eu unul >este exact ca in topicul atasat !! Link spre comentariu
Magnus Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 am modificat ca in imaginea de mai sus postata de dumneavoastra,rezultatul este 0 din pacate nici temperatura nici dioda nui functionala Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Posibil sa fie alta varianta ? > puneti si poze cu cablajul si fata aparatului (dar mai clare ) !! Link spre comentariu
Magnus Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 astea ar fi pozele cu aparatul Link spre comentariu
Magnus Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 ciudata e configuratia mai ales avand in vedere unul din contactele alunecatoare e diferit de celelate daca priviti cu atentie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum