Vizitator MMX Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 are cineva schema cablajului de la aceasta schema? Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 am facut pentru prima schema, cea de volum si balans un cablaj...al doilea e tema ta :axe: Link spre comentariu
nixforever Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 hai ca il ajut eu ca vad ca nu mai zice nimic ( se va chinui sa il faca) Link spre comentariu
Vizitator Dragos2002 Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Salut, nixforever daca se poate te rog sa mai atasezi inca o data imaginile ca nu le pot vedea. Ma intereseaza si pe mine preamplificatorul ala. Link spre comentariu
nixforever Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 scuze da inca nu le pot pune ptr ca nu am cd-ul cu ele la mine si sunt cam departe de casa, spre sfarsitu lunii o sa il pun sus Link spre comentariu
MCDragoos Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 Salut. Ma intereseaza si pe mine cablajul ala, daca poti sa mi-l trimiti la [email protected]. Iti raman dator. Link spre comentariu
costy Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 cablajul la preampul stereo cu un sg ic il are cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum