allexx1968 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Salutare tuturor.As avea o intrebare,un versatester de IEMI se poate folosi ca generator de semnal(sinusoidal,dreptunghiular,triunghiular)?Am gasit unul la pret minim si as dori sa stiu daca merita sa-l cumpar.MultumescSporAlex Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Decat sinusoidal si dreptunghiular intre 10Hz-10MHz. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 MultumescExact acest model l-am gasit,este 100 lei.Eu zic ca nu-i mult.Intentionez sa-l folosesc in audio.SporAlex Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Merita fara discutie banii astia.Daca e si bun vei face treaba buna cu el. Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 MeritaM Eu am unul fabricat prin '85, cumparat dupa livolutie si face treaba buna. Am testat chiar si finale de emisie in 3.5 si 7MHz.Daca iti faci rost si de documentatie, ca sa-l poti repara la nevoie, te-ai scos!Bafta! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Pentru asta a si fost facut ... mai are o parte de voltmetru c.a. si frecventmetru , destul de buna ... a fost " calul de bataie " al tuturor laboratoarelor de electronica pina in '89 si mult dupa aceea ... deci , 10 Hz -10 Mhz , sinus , dreptunghi si TTL , bineinteles nemodulat ... pentru RF era fratele mai mare , E 0503 , mult mai rar si mai complex ... versatesterul este , in opinia mea , o amintire de nesters pentru cei mai " trecuti " prin electronica ( a se citi virstnici ) , un simbol pentru industria " de dinainte " ... e drept , ultimele exemplare sufereau din cauza componentelor refuzate la import si asimilate cu forta ...( atentie , nu genereaza triunghi ... apropo de primul post ! ) Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Multumesc pentru raspunsuri.Se pare ca e util un multe cazuri.Dei punct de vedere al functionarii e in stare perfecta(dupa cum spunea vanzatorul).Sper sa fie asa cum spune.Spor tuturorAlex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum