Vizitator angelina95 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 buna ziua! am si eu o problema...mi-am schimbat carcasa la telefon samsung star 2...si s-a dezlipit touchscreenul...si nu mai merge..daca il lipesc cu banda adeziva credeti ca merge? Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Cum adica s-a dezlipit touchul?Ori ia-i rupt banda aceea mica ce intra in placa de baza,ori ia-i dezlipit straturile lucru care e mai dificil dar am mai intalnit.Touchul e prins de carcasa cu adeziv,dar se poate da jos fara a se defecta.In orice caz ar fi, solutia e alt touch. Link spre comentariu
Vizitator angelina95 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Cum adica s-a dezlipit touchul?Ori ia-i rupt banda aceea mica ce intra in placa de baza,ori ia-i dezlipit straturile lucru care e mai dificil dar am mai intalnit.Touchul e prins de carcasa cu adeziv,dar se poate da jos fara a se defecta.In orice caz ar fi, solutia e alt touch. pur si simplu s-a desprins nu s-a rupt nimic...am citit undeva ca merge cu banda dubluadeziva....dar acuma nu stiu ce sa fac Link spre comentariu
Vizitator angelina95 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 deci nu am alta solutie decat sa-i schimb touch'ul? nu se poate repara cumva? Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Fa-ne sa intelegem.Ai schimbat carcasa.Ai dezlipit touchul de pe carcasa veche si l-ai pus pe cea noua dar fara adeziv si nu merge?Adezivul nu are nicio legatura cu functionarea touchului,el pur si simplu tine touchul lipit de carcasa.Problema e in alta parte.Ori ai defectat tochul la dezlipirea de pe carcasa veche fortandu-l prea tare,ori ai atins ceva de pe placa.Vino cu mai multe detalii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum