bradacalin Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 am un semtoni de 12".. si nu prea stiu parametrii.. ce volum ar trebi sa incerc?poi are 12" scrie pe el 300w dar mai mult de 70 nu crek are, magnet de 126mm, parametri habar n-am sa calculez.. :( si seamana cu difu de aci )mi-am propus eu sa fac urm schema...dar am mai dat de una cu cativa cm mai mica...si nush ce sa fac...in loc de 680..e de 640... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 man daca tu crezi ca o poza si o putere este suficient ... nu este , ia-o si tu gradat si cand vezi ca face urat ... te opresti :finga:iti dai seama ca e greu sa intuiesti ce poate sa faca un difuzor , degeaba il simulezi daca el e o necunoscuta. tot ce poti sa faci e sa il masori, daca stii cum sau sa presupui ca are niste valorii medii - in cazul asta tot te risti ca de ... n-ai cum sa-i ghicesti pe toti :finga: spor la treaba orice ai decide :partyman: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Nu ai un prieten care sa aiba un osciloscop?Macar ii masori parametrii si ii faci o incinta calumea.Altfel lucrezi la plezneala...s-ar putea totusi sa ai noroc. Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2006 n-am...is complet inafara subiectului "parametri" :( e naspa treaba. Oare treaba asta ar merge? k eu pe asta m-am hotarat..da..deci parerea ta e k ar fi acceptabil designu' nu? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 dar, dar inca odata iti spun, eu sunt nou in ale incintelor, si fara experienta :smt004 , mai cere si o a doua parere :smt006 promiti ? :yawinkle: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2006 poi am pe a mea...a ta...si a lu tipu care mi-a facut amplifu...care zice si el k ar fi fain sa incerc..singura treaba e k e pe banii mei si pe aci nu prea am cules pareri explicite ;) dar...o sa-mi fac! m-am hotarat Link spre comentariu
piglett Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 bradacalin ala e un proiect mai vechi de al meu de incinta...calculata pt alte difuri... poza aia a fost postata de mine. fa-o asa cum e. inca nu am dat peste dif de 12" care pus inm cutia aia sa nu sune cat de cat. fa-o. dat fiind faptul ca esti incepator..e numai buna ca un prim proiect. BAFTA! snake si sharky....lasati mai omuletzul in pace.....vreti si voi parametri de la incepatori?!....orice dif care nu genereaza armonici cand bagi in el cu 20 de hertzi poate fi folosit ca subwoofer.....dar asta implica mai multa munca....o sa sune diful ala. :supz: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 16, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2006 ms piglett...am facut deja cutia...si difu e inauntru...si se aude bisisortre sa mai vad cu bass reflexu...ca-i cam scurt al meu..tre sa mai vad de o teava de pvc. intrebarea era a altcuiva..care are un dif de 8" si vrea sa-l faca pt masina...si am zis k mai bine vinde difu...si isi ia un tun de bass din comert...nu?PS: piglett ti-am auzit un sub de-al tau :supz: :supz: :supz: dak as reusi sa fac si eu unu sa sune asa....uite cum arata Link spre comentariu
radue Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 arta bine...felicitari :yawinkle: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 ms...eh..se putea si mai bine..dar am fost constrans de anumite chestii...si asta a iesit...am sa-i pun cant negru sa se mai asorteze putin treburile pe acolouite si forma finala.... :Dda...stau cam prost cu bateria la camera si n-am mai setat data...am facut pozele pe fuga sa nu mi se inchida... subu n-are o sapt... Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 Mie unu, imi place cum arata :yawinkle:O intrebare...in spate nu ai radiator la amplif ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum