niq_ro Postat Octombrie 22, 2004 Partajează Postat Octombrie 22, 2004 din schema :wink: Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 8, 2004 Partajează Postat Decembrie 8, 2004 ai facut comutatotul cu SAS-ul? Link spre comentariu
micutu Postat Decembrie 8, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2004 nu ca nu merge :(si am abandonat proiectulam folosit niste comutatoare manuale.Asta e! Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 8, 2004 Partajează Postat Decembrie 8, 2004 nu ca nu merge :(si am abandonat proiectulam folosit niste comutatoare manuale.Asta e!in ce sens nu merge?SAS-urile astea s-au folosit f. mult in TV-urile color din partea ailalta...ai alimentat si ramura de 30V? Link spre comentariu
micutu Postat Decembrie 8, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2004 da am alimentat dar cu 12Vm-am chinuit cam 2-3ore, si din lipsa de timp am abandonat si am folosit niste comutatoare manuale. Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 m-am uitat aseara in documentatia dupa care ti-am scanat schema.. trebuie ca tensiunea pe pinul 7 sa fie cu cel putin 3V mai mare ca cea de pe pinul 8. Link spre comentariu
Incepator Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 Cred ca schema asta o cauti: http://ccc.domaindlx.com/Nastase/2/Dive ... gitale.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum