Vizitator nicusor45 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 salut am o bormasina bosch si am pus un burghiu de 6 si probabil s-a strrans foarte tare si numai pot sa il scot s-a blocat...cum pot sa il deblochez?? Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 incearca cu un spray degripant si cu multa forta. Link spre comentariu
japan Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Buna seara. Eu am patit cu o bormasina de insurubat Makita, am lasat in ulei de motor, mandrina. Dupa o saptamana era ca noua. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Nu stiu exact ce fel de Bosch ai, si eu am o bormasina Bosch, mi se intampla si mie uneori sa mi se blocheze burghiul, insa la diametre ale spiralei(burghiului) mult mai mari si la solicitari mecanice mai deosebite ... Daca nu ai pe axul care vine de la electromotor spre mandrina un locas pentru cheie fixa (eu am, si deblochez mandrina cu cheie fixa de 17, si strang mandrina cu o cheie pentru tevi sau in menghina), probabil va trebui sa folosesti un spray de desmortire. Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Incearca inainte sa aplici forta bruta cu un dorn si un ciocanel sa bati usor in cele trei bacuri ale mandrinei. s-ar putea sa ai surpriza placura sa poti apoi sa desfaci foarte usor burghiul. Testat personal pe un nr considerabil de mandrine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum