oldskull Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Buna seara,Are cineva schema pentru conectarea acestui radiocasetofon auto Philips din anii '80?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Pune o poza cu spatele lor. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Am revenit cu fotografiile necesare identificarii lui Model: Philips 22AC355/62 Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Acest model a fost montat pe Renault 25 (echiparile de top: V6 Turbo, V6 Injection), Alpine si Espace 1.Daca va ajuta cu ceva in gasirea schemei pt alimentare. Link spre comentariu
PBPB Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Va salut! Stiu ca este foarte tarziu, dar acum m-am lovit eu de problema si cred ca este bine de stiut (mai ales ca sunt piese vintage si fara documentatie). Alimentarea se face prin mufa cu trei fire (rosu = 12VBat, galben = 12V accesorii si maro = minus dif. dr. spate). Masa este pe carcasa (papuc). Mufa neagra este pt. difuzoare si continuua cu + dif. dr.spate; - dif. dr. fata; + dif. dr. fata; - dif. stg. spate; + dif. stg. spate; etc. Problema este ca acest casetofon mai are un modul cu display si nu merge fara el. Acesta se conecteaza printr-un cablu de 5 fire la mufa DIN 45322 (rotunda), in urmatoarea configuratie: 1 RTA; 2 DATA; 3 Masa; 4 RQST; 5 RTS (din spusele forumistilor din WEB). Nu cunosc ce procesor are modulul respectiv si nici nu ma pricep la ele. Presupun ca RTS este reset, RQST - request, DATA si MASA , dar nu stiu despre acel RTA. Masinile care au acest tip de casetofon sunt din gama Renault. Daca cineva mai este interesat de intelegerea si repararea acestor vechituri Renault, va rog sa-mi dati de stire. TCB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum