menthorul Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Laptop Acer Aspire 1350 2800+ viteza gresita am laptopul de mai sus, second, cu 2 x 256 ram de 333 mhz hdd = 40 gb viteza la CPU este de doar 798 mhz( aprox. ) în bios nu am fsb, nu am overclock, nu am nimic care să modifice viteza sa.. ce este de făcut ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Va salut ! Dar ati desfacut laptopul in zona procesorului ca sa cititi pe el ce scrie ? Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 salut,şi desfăcut şi cu everest AMD mobile 2800+ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Buna seara ! Dar nu ati incercat sa-l mutati pe un alt laptop procesorul ???Ca sa vedeti daca este procesorul cu prob......sau placa de baza cu prob....... Link spre comentariu
YO9IBC Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Isi regleaza automat frecventa de tact in functie de "cat de muncit este". Ia pune-l sa faca ceva mai greu, deschide vreo 7-8 pagini de net, un winamp, un film, etc... si vezi pe urma ce frecventa iti spune.... Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 da, mulţumesc pt. sfaturi.şi eu m-am gândit la autoajustarea vitezei în funcţie de aplicaţii... nu este !dacă deschid 2-3 pagini..gen facebook cu multe animaţii şi toate cele merge rău de tot... ca să nu zic că stă..am reflash-uit şi biosul... degeaba...curăţat pasta de pe cpu.... degeaba...idei ? Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Buna seara ! Dar nu ati incercat sa-l mutati pe un alt laptop procesorul ???Ca sa vedeti daca este procesorul cu prob......sau placa de baza cu prob....... nu am altă placă pt. probă.. Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Procesorul e pe socket A? Daca da, pot sa te ajut eu sa-l testezi pe alta placa, sau sa testezi alt CPU in laptopul tau. Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 REZOLVATcu CrystalCPUID 4.5 Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Mulţumesc tuturor celor care au voit să mă ajute !Să aveţi spor în tot ceea ce faceţi !Salut ! Link spre comentariu
Vizitator bulcov Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 si eu am aceeasi problema ai overclokuit procul sau cum ai rezolvat? merge mai bine decat inainte? sa simtit ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum